Diari Més

El Nàstic recull pilotes per la campanya 'Cap nen sense joguina'

Els socis i aficionats que portin una pilota per estrenar rebran una entrada de Gol pel partit contra l'Hércules

Els jugadors grana a l'inici del partit contra el Villarreal B.

El Nàstic recull pilotes per la campanya 'Cap nen sense joguina'Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona participa en la campanya Cap nen sense joguinade Creu Roja Joventut per a que tothom pugui tenir el seu regal de Nadal, en el cas de l’entitat grana, es recolliran pilotes noves pels nens i nenes sense recursos.

A més, en aquesta acció solidària es regalarà una entrada de Gol Nord o Gol Sud per l’últim partit de l’any 2019, el que enfrontarà a l’equip davant l’Hércules CF el diumenge 22 de desembre a les 17 hores. Els socis iaficionats que vulguin aportar una pilota solidària oficial del Nàstic, també amb l’entrada de regal, la podran trobar a la Botiga Museu de l’Avinguda Catalunya 22C de Tarragona en els següents horaris: dilluns de 16.30 a 20 h., de dimarts a divendres de 10 a 13.30 i de 16.30 a 20 h.i el dissabte de 10 a 14 h.

Pel partit davant l’Hércules, a l’accés principal del Nou Estadi, el club facilitarà un estand per a que tots els nastiquers que ho desitgin puguin col·laborar amb una pilota de qualsevol esport per estrenar. També es podran fer les donacions a les oficines del Nàstic en l’horari habitual de dilluns a divendres de 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores.

tracking