Diari Més

El Nàstic afronta dues jornades clau per començar a mirar cap amunt

Els grana juguen contra l’Atlético Levante i contra l’Hércules, dos rivals que es troben lluitant per la salvació

Els jugadors tarragonins després d'encaixar el gol contra el Villarreal B en el partit de diumenge passat al Nou Estadi.

El Nàstic afronta dues jornades clau per començar a mirar cap amuntOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona afronta dues jornades molt importants per acabar l’any amb bon peu i lluny de les places de descens, començant a mirar, per fi, els llocs més alts de la classificació, sempre que acabi fent els deures.

Els de Toni Seligrat necessiten tornar al camí de la victòria aquest diumenge per no complicar, encara més, la temporada. Aquest diumenge visitaran la Ciutat Esportiva de Buñol per jugar contra l’Altético Levante que, ara mateix, es troba dos punts per sota dels tarragonins, ocupant la plaça de play-off de descens a Tercera Divisió. Una victòria necessària i obligada, ja que, si cauen derrotats, entraran en aquest lloc. És clar que Seligrat i els seus jugadors no miren més enllà d’aquest partit, i així ha de ser si volen aconseguir els tres punts, però la pròxima jornada també esdevé crucial per als interessos dels tarragonins i per demostrar que, realment, han aconseguit trencar la mala dinàmica en la qual es trobaven immersos des de començaments de temporada.

Després de visitar la Ciutat Esportiva de Buñol, els grana rebran la visita de l’Hércules, un dels grans de la categoria però que encara ho està passant pitjor que els tarragonins. En aquestes 16 jornades ja han passat per la banqueta alacantina fins a 5 entrenadors, el darrer ha estat Vicente Mir que va agafar les regnes de l’equip aquest dilluns. Aquest no va ser l’únic moviment que es va produir, ja que Javier Portillo, el qui era director esportiu de l’Hércules, va presentar la seva dimissió el mateix dilluns perquè no estava d’acord en la destitució de Jesús Muñoz. Tots aquests canvis d’entrenador són conseqüència d’un inici de temporada molt decebedor, ja que, igual que els grana, esperaven estar en llocs de play-off d’ascens o molt a prop, però es troben en descens directe a Tercera, quatre punts per sota dels tarragonins.

Caldrà veure la reacció que pot tenir l’equip alacantí amb el retorn de Vicente Mir, qui va ja dirigir l’Hércules la temporada 2015-16, però els grana necessiten sumar un sis de sis si no volen veure’s immersos en el descens directe a Tercera Divisió.

La setmana serà una mica més complicada de l’habitual, ja que entre el partit contra el filial granota i contra els blanc-i-blaus, tenen el matx de Copa del Rei contra l’Olot al Nou Estadi. En definitiva, el Nàstic té dues jornades per davant que li permetran començar a mirar cap amunt si aconsegueix la victòria o endinsar-se novament en les places de descens a Tercera Divisió. Dos partits claus per finalitzar un any que ha estat dels pitjors a Can Nàstic, esportivament parlant, amb el descens a Segona B i amb el mal inici.

tracking