Diari Més

El Mas Pellicer presenta els seus equips del futbol base

Van gaudir de la diada després d’un torneig de benjamins

En acabar van realitzar una foto de família amb tots els jugadors del planter sobre la gespa.

El Mas Pellicer presenta els seus equips del futbol baseCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Mas Pellicer de Reus va presentar el passat cap de setmana els seus equips de futbol base en una diada que va començar amb un torneig de benjamins. Just després que finalitzés aquest trofeu organitzat pel club, i que va aplegar diversos equips de la zona, amb un gran èxit de públic que va omplir el camp de futbol municipal Mas Iglesias, va iniciar la desfilada dels diferents jugadors del club reusenc. Aquests van ser ovacionats per familiars i aficionats, sota l’atenta mirada de Francisco Quirós, president del club, acompanyat per Josep Cuerba, regidor d’Esports a l’Ajuntament de Reus.

Per part de la Federació Catalana de Futbol (FCF) també van assistir el vicepresident, Josep Vives, el directiu Rafael Pinedo, el delegat del Baix Camp, Josep Maria Rovira, i el delegat del tarragonès, Diego Ávila.

En el torn de parlaments Vives va remarcar l’esforç que aquesta entitat realitza pel futbol base de la ciutat i va agrair la tasca de tot l’equip directiu i tècnic així com va emplaçar els pares a posar en valor la part pedagògica de la pràctica de l’esport en la formació dels més menuts. L’acte va finalitzar amb la tradicional foto de família i durant la resta del dia van realitzar activitats populars.

tracking