Diari Més

Brugui: «Les sensacions han canviat i ara controlem millor els partits»

El grana assegura que no pensen més enllà del següent enfrontament

Brugui en el partit contra l'Ejea disputat al Nou Estadi on va provocar un penal a favor dels grana.

Brugui: «Les sensacions han canviat i ara controlem millor els partits»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Brugui és un dels futbolistes de la plantilla grana que està en més bona forma, no és casualitat que també sigui dels jugadors que més minuts està tenint. «La veritat és que estic bé, estic jugant bé, estic content i amb molta confiança», explica l’extrem, qui a principi de temporada semblava que es quedaria sense fitxa. «Això és futbol, un dia estàs a baix i l’endemà a dalt, el difícil és mantenir-te a dalt i aguantar el màxim temps possible», argumenta Brugui en referència a aquesta progressió.

Sobre la millora de l’equip, l’atacant grana assegura que «les sensacions han canviat i ara controlem millor els partits», i afegeix que «hem d’anar a guanyar on sigui i contra qui sigui, no tenim marge d’error». Els grana han aconseguit millorar notòriament però encara no han aconseguit allunyar-se del descens, és per això que Brugui diu que «el temps ens posarà on ens toqui». «La classificació és la classificació, però les sensacions són diferents, ara no pensem en el que queda ni res, anem partit a partit», sentencia el jugador grana.

Sobre el pròxim rival, l’Atlético Levante, l’extrem diu que «potser són el filial que està en pitjor forma, pel lloc que ocupen a la lliga, però sabem que són nanos joves que tenen molt talent i tenim clar que tots els partits són molt semblants, igual de difícils i ara no ens podem permetre el luxe de no anar a guanyar a cap rival», i detalla que «nosaltres anem partit a partit, a intentar treure els tres punts a cada partit, només pensem a guanyar, guanyar i guanyar».

Pel que fa a l’anterior jornada, la disputa al Nou Estadi contra el Villarreal B, Brugui assegura que «vam començar el partit i la sensació era que guanyaríem, ho teníem bastant controlat fins que vam tenir aquell incident i, tot i això, ho vam intentar», i especifica que «crec que si haguéssim estat 11 contra 11, hauríem guanyat». L’extrem també reconeix que «durant els últims 20 minuts de la primera meitat ells van estar més còmodes, però a la segona vam pressionar més amunt i vam tenir bastantes opcions per remuntar el partit». En aquell enfrontament, els tarragonins van demanar dos penals a favor, un d’ells, sobre Brugui qui diu que «l’he mirat repetit i, tot i que en el moment que me’l fan penso que és clar, de fet, quan estic a terra pensava que l’havien xiulat, després veient-lo per la televisió entenc que pot crear dubtes pel moviment de la pilota, però em van tocar».

tracking