Diari Més

El descens torna a acostar-se després de la derrota contra el Villarreal B

Els grana continuen una setmana més fora dels llocs perillosos però ara només dos punts per sobre

El Nàstic va fer ahir al matí la fotografia oficial de la temporada 2019-20.

El descens torna a acostar-se després de la derrota contra el Villarreal BNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El mal inici del Nàstic està fent que cada jornada sigui crucial per continuar escapant del descens a Tercera Divisió i començar a mirar els llocs que realment pertanyen a l’equip, els de play-off d’ascens, però la derrota de diumenge deixa el Nàstic només dos punts per sobre del play-off de descens.

L’era Seligrat va començar amb bon peu amb dues victòries en els dos primers partits, passant d’ocupar un dels llocs calents a la catorzena posició quatre punts per sobre del play-off de descens a Tercera.

El partit d’aquest diumenge passat era de molt important pels tarragonins, ja que, amb una victòria, haurien donat caça a un rival que, ara mateix, és directe, el Villarreal B, però la derrota els va fer baixar una posició a la lliga, a la quinzena, i deixar-los només dos punts per sobre del play-off de descens, un lloc que ara ocupa l’Altético Levante, el pròxim rival dels tarragonins, i quatre per sobre de l’Hércules, primer equip que es troba en descens directe. Així doncs, aquest cap de setmana els grana tenen una bona oportunitat per fugir novament dels llocs perillosos i distanciar-se fins a quatre punts per sobre, com a mínim. En funció de la resta de resultats la distància podria augmentar a cinc si Hércules i Badalona empaten en el duel que els enfrontarà aquest diumenge.

Seligrat ja va ser clar en l’anàlisi posterior al partit del Villarreal B on va comentar que «la derrota no seria tan important si no tinguéssim aquesta necessitat de punts» i és que la imatge que va donar l’equip va ser molt bona, tot i competir durant 60 minuts amb un home menys i així ho va reconèixer també l’afició tarragonina.

11 jornades en llocs per baixar

Fins ara s’han disputat 16 jornades del grup tercer de Segona Divisió B i, d’aquestes, el Nàstic ha estat en posicions per baixar a Tercera Divisió en 11, més de la meitat. Aquestes van ser de la jornada 1 a la 3, de la 6 a la 8 i de la 10 a la 14, i només en la 4, 5, 9, 15 i 16 ha estat fora d’aquestes places. De moment, des que Seligrat ha agafat les regnes de l’equip, el conjunt no ha tornat a entrar en descens i el va treure d’aquests llocs en la seva segona jornada. A la primera va retallar tres punts a l’Atlético Levante que, aleshores, era fora dels llocs calents, i en la segona va superar al filial granota i també a l’Ebro, aconseguint en dues jornades passar d’una distància de tres punts de sortir d’aquesta zona a ser-hi quatre punts per sobre. Però ara, amb la derrota contra el filial groguet, necessita guanyar aquest cap de setmana si no vol entrar al play-off de descens i tornar a retrocedir en la distància que havia aconseguit en les dues jornades anteriors, una separació que ara es troba en 2 punts per sobre dels llocs perillosos i 10 per sota del quart classificat.

tracking