Diari Més

César Carballeira torna amb força de la fractura de tíbia i peroné

El defensa roig-i-negre va reaparèixer el dissabte passat anotant un gol contra el CH Lloret

El gallec a la banqueta roig-i-negra en el duel contra el Barça.

César Carballeira torna amb força de la fractura de tíbia i peronéOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

César Carballeira torna a somriure, i ho fa perquè torna a gaudir d’allò que més li agrada, competir en l’hoquei patins. El defensa del Reus Deportiu va fracturar-se la tíbia i el peroné durant la pretemporada i va reaparèixer sobre la pista el dissabte passat en el partit contra el CH Lloret, duel en el qual va aconseguir marcar. Prèviament, el gallec ja s’havia vestit de curt contra el Vic i el Barça però sense arribar a jugar.

«Estic molt content, he tornat sobre els patins abans del previst i la veritat és que dissabte vaig tenir bones sensacions, però encara m’he de posar al 100% a poc a poc», explica Carballeira, qui argumenta que «al principi pensava que seria pitjor però tres o quatre dies després de lesionar-me ja vaig canviar el xip i vaig mirar cap endavant, perquè mirar enrere no m’aportava res, i dos mesos i mig després ja vaig entrar en una convocatòria i al 90% de forma».

La lesió va arribar just abans que el Reus Deportiu disputés les semifinals de la Supercopa d’Espanya, la qual van aconseguir conquerir derrotant el Barça. «Va ser un moment dur perquè portes tota la pretemporada treballant per començar bé la temporada i és quan em vaig trencar però dintre del que cap, només m’he perdut la Supercopa i la primera volta de la lliga i arribo per la segona volta, la Copa del Rei, la tornada de la Lliga Europea, les coses bones les podré competir».

El defensa roig-i-negre va entrar en la convocatòria contra el CP Vic, el passat divendres 29 de novembre, i també contra el Barça en el duel del 3 de desembre, tots dos al Palau d’Esports de Reus. Amb tot, en cap d’aquests dos enfrontaments el gallec no va debutar, ja que «encara no era moment d’estar, són partits molt intensos i jo acabava de sortir de la lesió, no era adequat participar de l’enfrontament», però avisa que «ara venen tres partits molt durs i sí que hem d’estar tots presents» i assenyala que «em van dir que no em fixés cap termini, però jo tenia clar que volia jugar contra l’Sporting aquest 14 de desembre, i al final ho he aconseguit». Aquests tres partits que té per davant el Reus són contra Sporting, de Lliga Europea, i Liceo i Girona d’OK Lliga, tots tres al Palau d’Esports i en només una setmana.

tracking