Diari Més

La UD Salou presenta els seus equips

En total van participar més de 250 futbolistes des de babys fins amateurs

Els més de 250 futbolistes que formen part de l'UD Salou

La UD Salou presenta els seus equipsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Unión Deportiva Salou i l’Escola de Futbol Base U.D. Salou va presentar el passat dissabte, dia 7, al vespre, els més de 250 jugadors i jugadores que es disputaran l’èxit, en cadascuna de les categories, durant aquesta temporada 2019-2020. La presentació es va dur a terme a l’Estadi Municipal de Futbol.

A l’acte, hi van ser presents l’alcalde de Salou, Pere Granados, i el regidor de Foment de l’Esport, Daniel López, acompanyats d’altres regidors de l’equip de govern i de la Corporació; així com membres de la Federació Catalana de Futbol: Josep Vives, vicepresident; Rafael Pinedo, directiu de la Junta; i Diego Àvila, delegat del Tarragonès.

A l’inici de l’acte, es va poder gaudir de l’actuació del salouenc Lluís Sanahuja i el seu cavall, i d’un emotiu vídeo on els futbolistes agraïen a les seves famílies el fet de tenir l’oportunitat de formar part del club U.D. Salou.

Els protagonistes de la presentació, futbolistes i entrenadors, van desfilar per equips i, finalment, van fer-se una fotografia de família per immortalitzar el moment. En total, van desfilar 17 equips, des dels més petits fins al primer equip de la U.D. Salou: Babys; Pre Benjamí A i B; Benjamí A, B i C; Aleví A, B, C i D; Infantil A i B; Cadet A i B; Juvenil A; i Amateur A i Amateur B.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, va felicitar el club i els entrenadors pel seu gran treball i implicació per fomentar l’esport base entre els joves. El batlle va explicar que «les inversions han arribat a l’Estadi Municipal amb un nou camp de futbol i vestuaris» i va assenyalar que «ara entrem en una segona fase d’inversions, que es realitzaran en dos anys: en aquest proper 2020 prioritzem el canvi de la gespa, i el 2021 la resta d’instal·lacions, per tal que els jugadors salouencs gaudeixin de bones condicions per a la pràctica del futbol».

El mandatari salouenc també va animar les noies perquè «juguin a futbol», ja que «necessitem, també, la representació femenina a la U.D. Salou i a la resta de modalitats esportives». Finalment, Granados va afirmar que «el foment de l'escola base és fonamental», així com «potenciar els valors i dur a terme les il·lusions». L’esdeveniment va finalitzar amb un castell de focs i un pica-pica per a les persones assistents.

tracking