Diari Més

Seligrat: «Em quedo amb la reacció tan bona de l'equip»

El tècnic creu que l'expulsió ha estat injusta però es queda amb el bon partit que han realitzat els seus

Toni Seligrat durant la roda de premsa d'aquest divendres.

Toni Seligrat, nàstic, tartagona, futbol, granesNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Seligrats'ha mostrat molt content amb l'actitud dels seus jugadors i ha assenyalat que «només ens ha faltat el gol», i ha afegit que «i ens ha sobrat una expulsió». Sobre aquesta acció, el tècnic ha comentat que «quedar-te amb un menys significa que, si tens superioritat, la perds i si estava igualat, acabes amb inferioritat», i ha argumentat que «la targeta si vol, la pot treure i si no vol no, has de mirar el context del partit, el minut, el jugador que la fa, en la meva opinió no és vermella». A més, sobre el col·legiat no ha dubtat en dir que «no ha estat bo pel Nàstic i ha estat molt bo pelVillarreal», i s'ha defensat amb les estadístiques d'aquest àrbitre que en els partits que ha dirigit, un ha acabat amb victòria local i quatre en visitant.

Pel que fa a l'equip, ha destacat que «quan algú dèbil rep un cop, costa molt aixecar-se i ells avui s'han aixecat molt ràpidament i bé, han anat a guanyar el partit», però ha avisat que «crec que l'equip encara no és tan poderós com ha de ser, però em quedo amb aquesta reacció tan bona. Si hem de perdre partits, vull fer-ho així». «És cert que tenim aquesta necessitat de punts i pot semblar que la derrota és molt dolenta però és per la necessitat aquesta, no perquè ho hàgim fet malament», ha sentenciat l'entrenador grana.

Respecte a alguns jugadors, ha explicat que «tinc tres centrals extraordinaris i no tenim un pivot defensiu i el que millor encaixa aquí ésGoldar, per això juga ell al mig iPeroneiJuande centrals», i sobre l'entrada al camp d'Habranha afirmat que «tenia molts dubtes i m'he decantat per ell perquè pensava que amb la seva individualitat ens podria generar algun atac perillós, com el que ha fet per banda dreta», i ha remarcat que «també tenia a Gerard Oliva però surt de lesió i només porta fa una setmana que entrena al 100% amb el grup».

tracking