Diari Més

Oportunitat d'or pel Nàstic: encadenar la tercera victòria consecutiva

Seligrat no podrà comptar amb el pitxitxi de l'equip, Pedro Martín

Jonathan Pereira es disposa a centrar durant un moment del Nàstic-Llagostera

Jonathan Pereira es disposa a centrar durant un moment del Nàstic-LlagosteraGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona s'enfronta demà al Nou Estadi contra un rival directe, elVillarrealB. Si l'equip grana aconsegueix guanyar el matx, atraparà als groguets en la classificació i aconseguirà consolidar la seva posició allunyada dels llocs de descens.

Seligratperò no podrà comptar amb el pitxitxi de l'equip, PedroMartín, qui va ser expulsat en l'anterior partit contra El Prat per, suposadament, etzibar un cop de colze a un rival. El Nàstic va recórrer la sanció, ja que a les imatges de televisió no s'observava clarament el cop, i va aportar al Comitè de Competició unes imatges pròpies del club. Tot i aquesta reclamació, el Comitè no va donar la raó al Nàstic, que haurà de jugar sense el seu davanter estrella.

Per tal de cobrir aquest forat que deixaMartín,Seligradté dues opcions de cara al partit de demà diumenge: mantenir el 4-4-2 o canviar a un 4-3-3 deixant sol a Pereira en punta i posant un mig més.

D'aquesta manera, si l'entrenador grana decideix no tocar el dibuix que l'ha dut a encadenar dues victòries consecutives, el Nàstic sortiria amb Bernabé a la porteria, banda esquerra perBonillai l'esquerra perAlbarran. La parella de centrals serà perJuanRodríguez iGoldar, ambPetkoffiVitial centre del camp. A les bandes jugaranBruguéiGiner, i en punta, acompanyant a Pereira, el camerunèsThomasAmango el francèsRomainHabran.

SiSeligraddecideix apostar per un canvi de sistema i l'equip grana es planta al Nou Estadi amb un 4-3-3, al centre del camp jugarienGoldar,VitiiPetkoff, ambBruguéiGinerper les bandes i Pereira sol en punta.

tracking