Diari Més

Clubs

El Reus Deportiu torna a tancar una temporada amb números positius després de deu anys

L'Assemblea de socis va aprovar els comptes anuals, en els quals destaquen un augment d'ingressos per quotes de socis i prestació de serveis

La presidenta de l'entitat, Mònica Balsells, durant l'assemblea de socis.

El Reus Deportiu torna a tancar una temporada amb números positius després de deu anysCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reus Deportiu va celebrar aquest dijous l'Assemblea General Ordinària del Club en la qual es van presentar els comptes anuals, que van aconseguir l'aval dels socis. La presidenta, Mònica Balsells va presentar els números de l'entitat, destacant que van ser positius, una circumstància que no es donava des de la temporada 2009/10. La temporada 2018/19 s'ha tancat amb un benefici de 44.191,47 euros.

Davant els 47 socis de l'entitat que van assistir a l'assemblea, Balsells va exposar el balanç econòmic, afirmant que, «aquest resultat econòmic positiu és una confirmació que s’estan fent bé les coses». La màxima responsable de l'entitat del carrer Gaudí va afegir que la prioritat de la junta directiva «és l’estabilitat econòmica i la supervivència del club».

Un dels fets destacats per la directiva és l'increment, d'un 5% gairebé, en els ingressos per les quotes de socis i prestació de serveis. Els socis van aprovar de manera majoritàriael resultatde l'exercici, l'auditoriaexterna dels mateixoscomptesanuals i també el pressupost per la temporada 2019/20.

Pel que fa als deutes que arrossega l'entitat. La junta presidida per Balsells destacava l'estabilització assolida amb l'Institut Català de Finances, que ha permès rebaixar de 121.000 euros el deute. Sota el mandat de Balsells, els últims 8 anys, l'entitat esportiva ha amortitzat, entre capital, interessos i arrendaments financers d'equipament de gimnàs i club, un total de 2.022.343 euros.

Actualment el Reus Deportiu, segons les dades exposades en l'assemblea, compta amb 850 esportistes en actiu. En l'apartat social es va destacar especialment la recaptació aconseguida per la iniciativa del Joan Petit, destinada als Nens amb Càncer a Reus.

tracking