Diari Més

Toni Seligrat: «Continuem sent uns malalts que s'estan posant bé»

El tècnic grana assegura el Villareal B és «el millor visitant de la categoria» i que serà un partit complicat

Toni Seligrat durant la previa del partit contra el Villareal B.

toni seligrat, nàstic, futbol, entrenadorNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entrenadorToni Seligrat ha comparegut aquest dijous per parlar sobre el treball de l'equip d'aquesta setmana i sobre com veu al pròxim rival, el Villareal B. En dues paraules, el tècnic valencià ha explicat que el Nàstic «progressa adequadament».

Seligrat ha assegurat que «fora de casa el Villareal B és el millor visitant de la categoria». Per ell, la clau per seguir la ratxa positiva grana serà «estar en total tensió i estar concentrats» perquè el rival no es trobi còmode al terreny de joc. El filial groc «és un equip que juga molt bé i els jugadors són molt bons», afirma el tècnic.

Sobre l'estat de la plantilla del primer equip, afirma que cada cop està millor. Tot i que confessa que «continuem sent uns malalts que s'estan posant bé» gràcies a les dues victòries aconseguides. «Guanyar reforça tot; l’estat anímic i tot el que es fa».

De cara a l'enfrontament de diumenge, a les 12 hores, al Nou Estadi ha assegurat que «tot i la qualitat que tenen els talentosos jugadors del Villarreal B, s’hauran d’aplicar molt per poder-nos superar».

tracking