Diari Més

El Nàstic rep un Villarreal B que arriba en dinàmica negativa

El filial groguet, tres punts per sobre, encadena set partits sense guanyar amb quatre derrotes i tres empats

Un instant del partit que va disputar el Villarreal B contra l'Olot a la Garrotxa.

El Nàstic rep un Villarreal B que arriba en dinàmica negativaUE Olot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic rebrà la visita del Villarreal B aquest diumenge a les 12 h. al Nou Estadi, un partit on tots dos conjunts arriben en dinàmiques oposades. Els tarragonins vénen de guanyar els dos darrers partits de lliga, els primers amb Seligrat, mentre que el filial groguet encadena set enfrontaments sense conèixer la victòria.

El conjunt dirigit per Miguel Álvarez va començar amb molt bon peu la temporada enllaçant amb victòries els quatre primers partits de lliga, contra Atlético Levante, Hércules, Orihuela i Llagostera. La bona ratxa es va trencar en la jornada 5 quan el Barça B va endur-se els tres punts amb el resultat de 0-1, amb tot, els groguets van tornar al bon camí empatant les dues jornades següents contra l’Andorra i l’Ebro, respectivament, i guanyant la tercera contra el Cornellà 1-2. Va ser aquí, on el Villarreal B va entrar en una dinàmica negativa encadenant set partits consecutius sense guanyar, però amb una excepció. Entre aquests partits hi ha el derbi de la Plana on, sobre el terreny de joc, el Villarreal va derrotar 2-1 al Castelló. En aquest partit, els groguets van patir fins a tres expulsions i això va fer que acabessin jugant amb només vuit jugadors, dels quals sis eren del Villarreal B i tres del C. Això infringeix el reglament, ja que el mínim de jugadors amb fitxa de l’equip en qüestió sobre el camp és de set. El CD Castellón va decidir recórrer el partit i el comitè va acabar donant la raó als de Castàlia, que van guanyar els tres punts amb el resultat de 3-0.

Això ha fet que la ratxa sigui de set partits consecutius. El primer duel a perdre d’aquests últims set va ser contra el Lleida (1-3) i la dinàmica va seguir davant el Castellón (3-0), Valencia Mestalla (0-1), La Nucía (0-0), Olot (1-1), Espanyol B (3-1) i Badalona (0-0). Tot i sumar només tres dels últims 21 punts possibles, el filial groguet es troba ubicat a la mitja taula, onzè amb 20 punts, només tres per sobre dels tarragonins que, per tant, tindran l’oportunitat de seguir escalant posicions a la taula contra un rival que, ara mateix, és directe.

Els números del Villarreal B estan repartits pràcticament de manera idèntica, amb cinc victòries, cinc empats i cinc derrotes, amb 15 gols a favor i 17 en contra. Pel que fa als registres com a local, el Villarreal B suma 9 punts, amb dues victòries i tres empats, perdent els altres tres enfrontaments que ha disputat a la Ciutat Esportiva del Villarreal.

Onze punts a domicili

Quan el filial groguet visita els altres camps de Segona Divisió B aconsegueix treure uns resultats més positius que quan juga a casa, tot i que la diferència és mínima. Si a la seva Ciutat Esportiva ha aconseguit guanyar 9 punts, a domicili n’ha sumat fins a 11, amb tres victòries, dos empats i dues derrotes. Pel que fa a les dianes, n’han anotat vuit i n’han encaixat les mateixes. Les victòries del filial fora de casa han estat contra Hércules (1-2), Llagostera (0-3) i Cornellà (1-2), mentre que els empats han estat enfront de l’Andorra (0-0) i La Nucía (0-0) i les derrotes amb el Castellón (3-0) i Espanyol B (3-1).

En la gran majoria d’enfrontaments, el filial groguet ha començat marcant primer però en aquests últims duels no ha estat capaç de mantenir ni ampliar l’avantatge i els han acabat remuntant el partit. Tot i la mala dinàmica en la qual es troben ara, aquest és un conjunt amb molt perill, ja que, com la majoria de filials, tenen jugadors molt joves i amb molta projecció. Entre ells hi haurà un vell conegut, Carlos Blanco, qui va vestir la samarreta grana mitja temporada, abans d’anar cedit al Betis B i que, posteriorment, va ser traspassat al Villarreal B on està prenent força protagonisme amb 10 partits disputats.

tracking