Diari Més

Márquez: «Estic content de tornar per ajudar l'equip a escalar llocs»

El capità diu que volen sumar de tres en tres però pensen en el dia a dia

Javi Márquez, durant un enfrontament de la passada temporada amb la samarreta del Nàstic.

La lesió de Javi Márquez s'allarga més del compte i Bartolo segueix en quadreNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Javi Márquez es mostra amb ganes d’ajudar l’equip des del terreny de joc i celebra que el cap de setmana passat ja disputés els seus primers minuts aquesta temporada. «Estic content de tornar després de tant de temps i poder ajudar els companys», ha explicat aquest matí el capità del Nàstic, qui ha afegit que «porto una setmana i una mica més entrenant amb l’equip, agafant sensacions de nou i intentant arribar el més aviat millor al 100% per ajudar l’equip a escalar llocs». El mateix jugador ja avisa que «després de tant de temps es necessita un període d’adaptació, tant de bo sigui curt i estigui llest ràpidament per disputar els 90 minuts del partit».

El migcampista ha confessat que «ha estat llarg i difícil, sobretot quan veus que els terminis s’allarguen i no pots fer res més. A més, la situació no ha ajudat, he patit molt veient l’equip des de fora, sense poder ajudar-los dins el camp», però ha assegurat que «he intentat aportar tot el que he pogut». Márquez està cridat a ser un dels jugadors que tiri del carro, però el barceloní deia aquest matí que «tots tenim alguna cosa per aportar, dins un equip hi ha qui toca el piano, la guitarra, i tot un seguit d’instruments, l’important és que tothom aporti alguna cosa».

Sobre el canvi de dinàmica que ha viscut l’equip, Márquez ha argumentat que «això és futbol, d’una setmana a l’altra canvia tot molt ràpidament però nosaltres tenim els peus a terra i sabem que ni abans érem tan dolents ni ara som tan bons», i ha afegit que «estàvem en una dinàmica molt dolenta i era necessari canviar». «Ara estem en el camí de la victòria, que és el que tots volem i segur que tenim moments on no guanyarem, però ens hem d’acostumar a guanyar perquè estem en una categoria on som un equip molt important», ha detallat el migcampista, qui ha continuat dient que «volem sumar de tres en tres i que al final estiguem en la situació que li toca al Nàstic». Pel que fa als enfrontaments, el capità té clar que cal anar «partit a partit» i ara mateix estan centrats en el Villarreal B.

tracking