Diari Més

L'última remuntada del Nàstic va ser la temporada 2017-18 a Segona A

El duel que els grana van guanyar després de començar perdent va ser contra la Cultural Leonesa (5-3)

Els futbolistes tarragonins celebrant un dels gols anotats al Nou Estadi aquesta temporada.

L'última remuntada del Nàstic va ser la temporada 2017-18 a Segona AOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Seligrat continua trencant estadístiques negatives a Can Nàstic. Si en el primer partit que va dirigir, guanyant 2-0, va aconseguir mantenir la porteria a 0 per primera vegada des de feia set mesos, ara, en el segon partit que ha dirigit, ha fet que els seus remuntessin el partit contra el Prat per acabar guanyant 1-3, una situació que els jugadors tarragonins no aconseguien des de fa dues temporades, la 2017-18.

Concretament, aquesta última remuntada grana es va produir a la jornada 40, disputada el 19 de maig del 2018 i que era crucial perquè els tarragonins mantinguessin la categoria. Els grana van rebre la visita de la Cultural y Deportiva Leonesa al Nou Estadi i els locals van començar perdent 0-2. L’equip, entrenat aleshores per Gordillo, va finalitzar la primera meitat dos gols per sota però a la segona van aconseguir capgirar el resultat fins a posar-se 5-2 gràcies a les dianes d’Álvaro Vázquez, de Manu Barreiro, per partida doble, d’Uche i de Dumitru. El partit encara va viure un gol més, el de Señé per la Cultural, que deixava el resultat final de 5-3.

Des d’aquell 19 de maig del 2018, els tarragonins han acabat perdent o empatant tots els partits que han començat encaixant un gol, excepte el disputat aquest passat diumenge contra el Prat on, després que Bonilla es marqués en pròpia porteria, els grana van aconseguir anotar tres dianes, una del mateix lateral, per remuntar el duel i endur-se els tres punts. Des de la temporada 2017-18, els tarragonins han tingut diversos intents de remuntada però s’han quedat a un gol d’aconseguir-la. Per exemple, en la campanya 2018-19, el conjunt encara entrenat per Gordillo va empatar a 1 contra el Cádiz en la jornada 8, però no van poder culminar la reacció amb un segon gol. En la mateixa campanya, ja amb Enrique Martín a la banqueta, els grana va van empatar a 1 contra el Depor, quedant-se també a un gol de signar la remuntada, i finalitzant 3-3 en la jornada 40 contra l’Elche, després que els ilicitans se situessin 0-3 en el marcador.

Quatre intents enguany

Sense anar més lluny, en la temporada actual els grana també s’han quedat a un pas de la remuntada. En la jornada 2, contra el Barça B, amb Bartolo a la banqueta, els tarragonins van empatar el partit en dues ocasions, fent l’1 a 1 i el 2 a 2, però en cap de les dues van aconseguir finalitzar per davant en el marcador. Tampoc van fer-ho contra el Cornellà a casa, on els visitants van posar-se 0-2 i els tarragonins van posar les taules a 2, ni contra el Castellón, on van avançar-se 0-1 i el Nàstic va igualar el partit, ni contra l’Espanyol B, on van aconseguir remuntar el 0-1 inicial però just després d’aconseguir establir el 2-1, el filial blanc-i-blau va empatar l’enfrontament posant el definitiu 2-2.

Així doncs, sembla que la direcció esportiva ha encertat aquesta vegada amb el nou entrenador, Toni Seligrat, que està sent capaç de donar amb la tecla per fer reaccionar a un equip que en dues jornades ha aconseguit trencar dues de les pitjors ratxes negatives que acumulaven els tarragonins, la porteria a zero com a locals i el fet de remuntar un partit, dos aspectes bàsics si es pretén, tard o d’hora, retornar a Segona Divisió A.

tracking