Diari Més

El Nàstic destinarà l'ingrés de les entrades contra el Villarreal B a la Riuada Solidària

Els veïns dels municipis afectats per les inundacions podran entrar al camp per cinc euros

Alguns dels alcaldes dels municipis afectats i membres de la Riuada Solidària i del Nàstic al Nou Estadi.

El Nàstic destinarà l'ingrés de les entrades contra el Villarreal B a la Riuada SolidàriaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona se sensibilitza un cop més amb el territori. En aquesta ocasió per recaptar el major nombre de fons pels greus danys que van provocar les riuades del riu Francolí el passat 22 d’octubre.

És per aquest motiu que l’import íntegre que es generi de la venda d’entrades a taquilla aquest cap de setmana s’entregarà a la iniciativa promoguda per Riuada Solidària al Francolí, plataforma que també estarà present en l’accés al Nou Estadi perquè tots els socis i aficionats puguin fer la seva aportació solidària.

Per al duel d’aquest diumenge contra el Villarreal B, les entrades tenen el preu de sempre, 10 euros a les zones de Gol, 15 a Preferent i 25 a Tribuna. D’altra banda, aquells veïns dels municipis afectats, Vilanova de Prades, Vallclara, l’Espluga de Francolí, Vimbodí i Poblet, Montblanc i Vilaverd, podran accedir a les zones de Gol Nord o Gol Sud per 5 euros, prèvia acreditació del seu DNI. D’aquesta manera, la jornada 16 servirà als tarragonins per lluitar pels tres punts i també per col·laborar amb el territori.

tracking