Diari Més

Judicial

Obren sumari per una presumpta agressió sexual de Goldar i Santi Mina

El central grana està sent investigat per presumptes abusos a Almeria l'any 2017

David Goldar, durant el Nàstic-La Nucía

Goldar: «El resultat és el que mana, però la millor solució és estar tranquil»Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Jutjat d'Instrucció número 1 de Vera (Almeria) ha acordat incoar sumari per un presumpte cas d'agressió sexual contra els futbolistes SantiMina, actualment a les files del Celta de Vigo, i DavidGoldar, a les delNásticde Tarragona, pels presumptes abusos aMojácar(Almeria) a una jove.

Fonts del Tribunal Superior de Justícia d'Almeria (TSJA) han informat a Efe d'aquesta mesura acordada per la jutge el passat 22 de novembre a petició de la Fiscalia d'Almeria, si bé no s'ha dictat encara una ordre de processament; i contra la qual caben recursos de reforma davant la pròpia instructora i d'apel·lació davant l'Audiència.

Mina va ser detingut a mitjans de juny de 2017 a la localitat costanera d'Almeria deMojácar, després va passar a disposició del jutjat i va quedar en llibertat sense fiança i sense que s'adoptés sobre ell cap mesura cautelar.

DavidGoldar, per part seva, també va declarar davant el jutge i igualment en qualitat d'investigat (abans imputat), encara que encara no s'ha determinat si com a presumpte col·laborador del delicte que se li imputa a Mina o per un delicte d'omissió del deure del socors.

També van atestar davant el jutge la jove denunciant i una amiga d'aquesta, quedant pendent la pràctica de proves d'ADN, entre altres.

La denúncia es va produir després que la presumpta víctima passés la nit amb el futbolista DavidGoldar, segons ha transcendit ara, en un local d'oci deMojácari marxés voluntàriament amb ell a una caravana.

En aquest moment, a l'interior del vehicle, SantiMinava aparèixer nu i hauria efectuat tocaments a la dona en presència de l'amic del davanter valencianista, tot i que la denunciant s'hauria oposat a l'intent d'aquest últim de mantenir relacions sexuals, segons es recull en la denúncia.

Després de ser denunciat, el davanter gallec va ser retingut al calabós de la Guàrdia Civil de Garrucha (Almeria) i posat a disposició del jutge el dissabte al matí.

Fonts del València, club on va militar el futbolista entre 2015 i 2019, van reconèixer a Efe que coneixien l'existència de la denúncia i que estaven en contacte amb el jugador, que ha negat al club valencianista la veracitat dels fets recollits a la denúncia.

Des del València es va demanar, a més, «prudència i sentit comú» en aquest assumpte a l'espera del que dictamini la Justícia sobre un fet succeït en l'àmbit privat del jugador, que estava de vacances, i sempre tenint en compte la «presumpció absoluta d'innocència» que assisteix al futbolista.

tracking