Diari Més

La presidenta del Reus Deportiu marxa de la junta de la federació

Després de ser-hi durant set anys, Balsells plega perquè «no s’estan fent les coses bé»

La presidenta del Reus Deportiu amb la Supercopa d'Espanya.

La presidenta del Reus Deportiu marxa de la junta de la federacióOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presidenta del Reus Deportiu, Mònica Balsells, ha dimitit com a dirigent de la junta directiva de la Real Federación Español de Patinaje (RFEP) per desavinences amb la federació. «Ja fa temps que no estava bé, hi havia coses que no s’estan fent bé i les he comentat més d’una vegada a la federació, però com no s’han pres mesures he decidit plegar», explica al Diari Més Balsells, qui remarca que «aquesta és una porta que tanco definitivament i 100% convençuda, portava set anys a la junta i no hi tornaré». Sobre aquestes accions que no agradaven a la presidenta, Balsells no ha volgut treure els draps bruts de la federació, però argumenta que «anteposen coses personals al bé de la competició».

Tot i aquesta ruptura definitiva amb la junta directiva de la RFEP, la presidenta assenyala que «seguiré treballant per promocionar l’hoquei, des de l’associació de clubs espanyols i europeus». A més, Balsells detalla que «la situació va tornar-se insostenible amb els darrers arbitratges, després del partit d’Igualada vaig fer un comunicat a través del Facebook i vaig rebre la trucada del president de la federació dient que això no ho podia acceptar». En aquest escrit al seu compte personal, la presidenta deia que «no és ni remotament normal el que està passant aquesta temporada amb els arbitratges de l’OK Lliga», referint-se a decisions que són de «manual» i en les quals «no hi hauria d’haver interpretació», i argumentava que «en la retransmissió es pot veure als dos àrbitres ensenyant una blava al jugador de l’Igualada i aquest segueix sobre la pista, i això s’ha retallat de la transmissió del partit a YouTube».

Va ser amb aquest escrit que les relacions entre la presidenta i la federació es van acabar de trencar i, després de rebre la trucada del president de la federació, Balsells va decidir presentar la carta de dimissió perquè «també hi ha accions que jo no puc seguir acceptant i, al final, crec que he de vetllar pel Reus perquè és el club que presideixo». És per això que el passat divendres la presidenta roig-i-negre va presentar la dimissió a Madrid en la junta que es va celebrar i en la darrera que hi prendrà part.

tracking