Diari Més

El Nàstic a sumar dues victòries consecutives per confirmar les bones sensacions

Si Viti, Petcoff, Albarràn, Perone o Bonilla veuen la cinquena groga no podran disputar el següent partit contra el Villarreal B

Jonathan Pereira, durant una jugada del Nàstic-Cornellà d'aquest diumenge, que va acabar en taules (2-2).

Jonathan Pereira demana pasGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic sortirà a buscar la segona victòria consecutiva aquest diumenge a les 12 hores contra l'Associació Esportiva Prat. Els grana, per primera vegada aquesta temporada, tenen la immillorable oportunitat de sumar 6 punts en dos partits consecutius i consolidar les bones sensacions de l'equip entrenat per ToniSeligrat.

Probablement el tècnic apostarà per un onze molt semblant al de la jornada anterior amb Bernabé a la porteria,Bonillaal lateral esquerre ambAlbarrànper la dreta iJuanRodríguez iGoldaral centre de la defensa. El centre del camp serà una altra vegada perVitiiPetcoffacompanyats a l'esquerra per FerranGineriBruguiper la dreta. A la davantera actuaran Pedro i Pereira.

Un total de cinc jugadors del Nàstic acumulen quatre grogues,Viti,Petcoff,Albarràn,PeroneiBonilla, per tant, siveuen la cinquena no podrandisputar la següent jornada contra el Villarreal B.

Pel que fa al rival del Nàstic, l'AEPrat és l'equip ambpitjors númeroscom a local: de set partits no n'ha guanyat cap i només va ser capaç d'endur-se un empat en la primera jornada de la lliga contra l'Hércules. A més, el Complex Esportiu MunicipalSagnierés de gespa artificial i de dimensions reduïdes, fet que pot provocar algunes variacions en el joc grana per tal d'adequar-se a les condicions del camp.

tracking