Diari Més

Seligrat: «Que el Prat no hagi guanyat encara cap partit a casa, els fa més perillosos»

La gespa artificial i les dimensions del camp rival condicionarà el joc de Nàstic

L'arribada de Toni Seligrat ha portat la victòria tan esperada per l'equip.

Toni Seligrat, tècnic grana, entrenador, NàsticNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Toni Seligrat ha comparegut aques divendres per valorar l'estat de l'equip que jugarà diumenge a les 12 hores al camp del Prat. El tècnic grana ha valorat positivament la victòria aconseguida en la darrera jornada contra l'Ejea. El triomf ha portat molt d'ànims a la plantilla que està «molt millor».

El tècnic valencià assegura que vol que l'equip continuï millorant i això passa per guanyar. «Cal que el joc sigui el mateix a casa que a fora», explica.

El Nàstic viatjarà al Prat amb jugadors que acumulen moltes targetes grogues, tot i que el tècnic no li ha volgut donar molta importància. El que si ha expressat és que l'onze inicial de la setmana passada «s'ha guanyat repetir».

Sobre el Prat ha comentat que el fet «que el Prat no hagi guanyat encara cap partit a casa, els fa més perillosos i és un fet anormal». I això dona «un plus de dificultat més que d'avantatge», ha conclòs.

La gespa artificial i les dimensions del camp rivalcondicionarà el joc dels jugadors ja que farà que es donin més segones jugades, aspecte que el tècnic considera clau per al partit.

tracking