Diari Més

El Reus Deportiu avança la jornada pel partit intersetmanal amb el Barça

Els roig-i-negres disputaran aquest vespre al Palau d’Esports el partit contra el Vic de l’OK Lliga

El darrer partit dels roig-i-negres disputat al Palau d'Esports.

El Reus Deportiu avança la jornada pel partit intersetmanal amb el BarçaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reus Deportiu afronta dos partits de l’OK Lliga consecutius com a local. El primer, corresponent a la jornada 11 de la lliga regular tindrà lloc aquest vespre, a les 21 h. contra el Vic i, el següent serà dimarts contra el Barça, duel pertanyent a la jornada 5 de l’OK Lliga i que va haver d’anul·lar-se per les fortes pluges del passat octubre.

Els de Jordi García tenen una bona oportunitat per fer-se forts a casa i començar a escalar posicions a la lliga. Ara mateix els roig-i-negres són quarts amb 15 punts, set menys que l’Igualada que és tercer classificat, tot i que els del Baix Camp tenen un partit menys, el del Barça. És per aquest partit contra els blaugrana que els roig-i-negres han avançat l’enfrontament de la jornada 11, que habitualment es disputen en dissabte, a avui, divendres, per tenir més temps per preparar el gran duel contra els barcelonins. Abans, però, els de Jordi Garcia hauran d’estar ben concentrats contra el CP Vic, el rival d’aquesta nit, que arriba com a onzè classificat, amb 8 punts i només dues victòries en els 10 partits que ha disputat. L’inici dels roig-i-negres no ha estat l’esperat, i menys després d’assolir la Supercopa d’Espanya aquest estiu, però la lliga només ha fet que començar i aquest vespre tenen una bona oportunitat per seguir mirant els primers llocs. Davant tindran un CP Vic que, tot i el mal inici, ara encadena dos partits sumant, el primer amb la victòria contra el Taradell amb un contundent 1-5, i el segon amb l’empat de la setmana passada contra el Caldes 2-2. Per tant, els roig-i-negres hauran d’anar a per totes si volen guanyar l’enfrontament. Per la seva banda, els reusencs arriben al duel després d’empatar a tres contra l’Igualada en un partit molt disputat i que van estar a punt de perdre. Joan Salvat va posar l’empat a 3 en el marcador quan només restaven 19 segons de partit.

Quatre dies després de jugar contra el Vic, el Reus Deportiu rebrà la visita del Barça que, de moment, només ha perdut un partit en el que va de lliga, contra el Deportivo Liceo que és el líder de l’OK Lliga amb 10 victòries en els 10 partits que ha disputat fins ara.

tracking