Diari Més

Seligrat no dona descans a l'equip per posar-lo a to físic i mental

El tècnic té clar que els jugadors encara tenen molt marge de millora i poc temps per ficar-se al 100%

Seligrant donant indicacions als seus jugadors a l'annex.

Seligrat no dona descans a l'equip per posar-lo a to físic i mentalOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Toni Seligrat no dona treva als seus jugadors, conscient que l’equip encara té molt marge de millora i poc temps per posar-lo al 100%. Dos aspectes que són primordials ara mateix per al nou entrenador grana són el físic i el mental, característiques que, tal com ha expressat en més d’una ocasió, poden fer créixer els seus jugadors.

Seligrat sap que la millor manera d’enfortir la ment dels futbolistes és a base de victòries i, per tant, durant la setmana és qüestió de seguir treballant igual de bé que com ho feien amb Xavi Bartolo però augmentant la intensitat perquè quan arribi el dia de partit l’equip sigui capaç de mesurar-se al rival sense problemes. Aquesta intensitat ja es va notar en el primer entrenament del tècnic i és una constant en cada sessió que dirigeix el valencià.

Pel que fa al punt físic que vol augmentar en cadascun dels jugadors, l’entrenador sap que no té temps com si fos una pretemporada, és per això que esprem al màxim les setmanes entre partit i partit. Des que va arribar a Tarragona, Seligrat només ha donat un dia de festa a la plantilla, el passat dimarts, però això no vol dir que l’equip hagi perdut un dia d’entrenament, ja que ahir va realitzar una doble sessió. Al matí van exercitar-se al Municipal de la Pobla de Mafumet, per començar a treballar en un camp similar al del Prat, el rival del Nàstic aquest diumenge, que també és de gespa artificial. A la tarda el tècnic valencià va realitzar la sessió a l’interior del Nou Estadi, a porta tancada, per treballar els aspectes tàctics que vol inculcar als seus jugadors de mica en mica per augmentar el rendiment de tota la plantilla.

El de dimarts va ser el primer descans en els 10 dies que porta a Tarragona, i és que Seligrat no deixa descansar els seus jugadors ni tan sols el dia abans del partit, tot i que els entrenaments del dissabte són més tranquils per evitar cap sobrecàrrega o lesió d’última hora. El mateix succeeix aquesta setmana, quan l’equip entrenarà, a banda de dilluns i ahir en aquesta doble sessió, avui i fins dissabte al matí, donant 24 hores de repòs als jugadors per afrontar el partit de diumenge contra el Prat en bones condicions.

Oliva ja entrena amb el grup

Una de les bones notícies per al tècnic valencià és que cada vegada pot comptar amb més efectius. Si la setmana passada era Javi Márquez qui ja començava a entrenar amb el grup i a completar algunes sessions, aquesta setmana està sent el torn de Gerard Oliva, que ja està participant amb el grup de la major part dels entrenaments, tot i que aquells que són més exigents, encara no els finalitza amb la resta de companys per precaució. Amb tot, des del club indiquen que, si tot va bé, la setmana vinent el davanter ja podrà completar totes les sessions amb normalitat, tal com està fent Javi Márquez aquesta setmana.

El migcampista sembla que ja entrarà en la convocatòria aquest diumenge, després que el cap de setmana passat fes carrera continua sobre la gespa del Nou Estadi instants abans que comencés el duel contra l’Ejea. Així doncs Seligrat recupera un dels homes que havia de ser clau a principis de temporada però que les lesions li han impedit debutar en el que va de lliga.

tracking