Diari Més

L'exroig-i-negre Pichu Atienza detingut en una nova fase de l'Operació Oikos

La detenció forma part de les investigacions que s'estan duent a terme per arreglar partits

Pichu Atienza, en su presentación con el Real ZaragozaInstagram

Pichu Atienza, Real ZaragozaInstagram

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Francisco Javier Atienza Valverde, exjugador de CF Reus i actual defensa central del Real Zaragoza, ha estat detingut a primera hora del matí abans de començar l'entrenament, segons ha informat l'Heraldo. Les detencions s'han fetdins de l'operacióOikos, unatrama de corrupció en l'esport on s'arreglavenpartits de futbol.

També han tornat a ser detinguts l'expresident blaugrana AgustínLasaosa, i l'anterior cap dels serveis mèdics, Juan Carlos Galindo. A ells s'ha unit el director financer del club, Carlos Laguna, que fins ara no estava vinculat al cas.Lasaosa i Galindo van quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar al Jutjat nº 5 d'Osca.

També ha tornat a ser arrestat a Madrid l'exjugador de l'Osca Íñigo López, que ja va ser detingut el mes de maig passat en la primera fase de l'operació. Si escau, va sortir en llibertat sota fiança de 75.000 euros després d'imputar-li delictes de corrupció en l'esport, predeterminació de resultats en competicions esportives i cooperació necessària en un possible delicte d'estafa.

Hi ha un total de nou detinguts en aquesta nova fase, segons informen diversos mitjans. No es descarten noves detencions.

tracking