Diari Més

El CF Pobla de Mafumet troba a faltar la qualitat de Sergio Montero

Després d’un inici espectacular encadenant nou partits sense perdre, ara el filial grana suma cinc enfrontaments sense conèixer la victòria

Un dels últims partits que ha disputat Montero amb el CF Pobla de Mafumet a l'Estadi Municipal.

El CF Pobla de Mafumet troba a faltar la qualitat de Sergio MonteroJosé María García

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Pobla de Mafumet va perdre el passat diumenge 4-2 contra el Granollers, encadenant així cinc partits sense guanyar i la tercera derrota consecutiva a domicili. Amb tot, els pobletans es troben en posicions d’ascens a Segona B, gràcies a l’espectacular arrencada que van fer i són els quarts classificats. Però, casualitat o no, els pobletans no coneixen la victòria des que Sergio Montero va començar a anar convocat amb el primer equip.

Els d’Albert Company van iniciar el campionat comptant els partits per victòries fins a la jornada 7. Van guanyar contra l’Horta (1-2), el Castelldefels (1-0), el Vilafranca (1-0), la Igualada (3-0), el Peralada (0-1), el San Cristóbal (2-0), i el partit contra el Reus, conjunt que va ser expulsat de Tercera per falta de jugadors. A la jornada 8, la Pobla es va deixar els primers punts de la temporada contra el Manresa empatant a dos, però a la següent va aconseguir una gran victòria contra l’Hospitalet (1-0). Nou partits en els quals va aconseguir vuit victòries i un empat, sense cap derrota.

A partir d’aquí, la Pobla va entrar en una mala dinàmica amb cinc partits consecutius sense guanyar, amb dos empats a casa i tres derrotes a domicili. La primera va arribar contra el Sant Andreu (1-0), després els d’Albert Company van empatar a zero contra el Banyoles. La història es va repetir en les següents jornades, fora de l’Estadi Municipal de la Pobla de Mafumet van tornar a perdre contra l’Europa (3-0), a casa van empatar a dos contra el Terrassa, i, finalment, van perdre contra el Granollers (4-2). Cinc partits en els quals, no ha pogut participar Sergio Montero, un dels jugadors més importants de la Pobla.

«Subministrar el primer equip»

Ser un dels més destacats del filial grana va portar a Montero a anar convocat cada cap de setmana amb el primer equip. Amb tot, Albert Company defensa que «per a nosaltres era important, però que ell pugi al primer equip permet que altres companys entrin a jugar. Al final, la nostra funció és subministrar el primer equip», i afegeix que «és cert que Montero ens generava moltes coses però per anar creant més talent és important que pugi, perquè l’any que ve el Nàstic potser necessita un altre jugador del filial però per poder-lo utilitzar, abans ha d’haver sumat minuts aquí».

Tot i haver-se perdut cinc partits amb el filial, Montero continua sent el màxim golejador dels pobletans amb quatre dianes, les mateixes que Guillem Martínez.

Sobre aquesta petita dinàmica negativa, el tècnic assegura estar «tranquil» perquè els jugadors estan entrenant «molt bé». «La Tercera Divisió és molt dura i és irreal comptar els partits per victòries. Tots són partits igualats que s’acaben decantant per detalls, abans els teníem a favor i ara estem veient el contrari», argumenta Company, qui afegeix que «en una lliga sempre hi ha alts i baixos, tal com s’entra, se surt». «Potser aquestes ratxes, tant les positives com les negatives, en un filial s’accentuen més perquè els nois són tots molt joves i sempre hi ha un contrast més fort en comparació a un equip normal», explica el tècnic del filial grana i afirma que «els nanos tenen uns hàbits espectaculars, estan treballant encara millor que quan teníem la sèrie de resultats bons». Tot i encadenar cinc partits sense guanyar, la Pobla continua fent una gran temporada, sent el quart classificat, empatat amb Terrassa i Granollers, que són el tercer i segon classificat, amb 27 punts, a només cinc de l’Hospitalet, que en suma 32.

tracking