Diari Més

El Nàstic deixa la porteria a zero al Nou Estadi set mesos després

L’última vegada que els tarragonins no van encaixar cap gol a casa va ser contra l’Sporting de Gijón a l’abril

Bonilla intentant allunyar el perill en el partit disputat el cap de setmana passat contra l'Ejea.

El Nàstic deixa la porteria a zero al Nou Estadi set mesos desprésOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic va aconseguir guanyar al Nou Estadi el cap de setmana passat en el partit que va disputar contra l’Ejea. Aquesta va ser la tercera victòria dels tarragonins en el que porten de lliga, la segona a casa, i per primera vegada aquesta temporada van aconseguir no encaixar cap gol. De fet, aquesta campanya només havien aconseguit mantenir la porteria a zero en el partit contra el CD Ebro, on van guanyar 0-2. Al Nou Estadi, feia set mesos que els tarragonins no aconseguien deixar els rivals sense marcar, va ser la temporada passada contra l’Sporting en la jornada 35 del campionat, enfrontament que va acabar en empat sense gols.

Un dels grans canvis d’aquest equip en la primera setmana de Toni Seligrat al capdavant del conjunt ha estat en la zona defensiva, on els tarragonins s’han mostrat molt més contundents i segurs, almenys, així va ser en el darrer enfrontament disputat contra els aragonesos. Aquesta solidesa defensiva va fer que l’Ejea només aconseguís disparar a porteria des de fora l’àrea i que en les poques ocasions des de l’interior, els davanters no poguessin rematar còmodament.

Aquest excel·lent treball defensiu de tot l’equip va fer que els tarragonins acabessin guanyant 2-0, un resultat que feia temps que no es veia pel Nou Estadi. En les set jornades que els grana han disputat a casa, han rebut 12 gols, que els deixa una mitjana d’1,7 gols per partit en contra. En els dos primers encontres disputats a Tarragona, els grana van perdre 1-3 contra el Llagostera i 0-3 contra l’Andorra. En els següents, van empatar a 2 contra el Cornellà, a 1 contra el Castellón, van guanyar 2-1 a La Nucía i van tornar a empatar a 2 contra l’Espanyol B. En el setè duel disputat, va ser quan va arribar la primera porteria a zero.

Tampoc a pretemporada van ser capaços de mantenir els rivals en el dic sec en cap dels dos partits que van disputar i en els quals van acabar rebent un total de quatre dianes, tres contra el Zaragoza i un contra el Girona. La darrera vegada que els tarragonins no van encaixar cap gol a casa va ser la temporada anterior, la 2018-19, encara a Segona Divisió. Els grana van empatar a zero contra l’Sporting de Gijón a la jornada 35 del campionat, disputada el 20 d’abril. En els altres quatre enfrontaments que van jugar després, van encaixar sis gols, un contra l’Extremadura (0-1), un altre contra el Mallorca (2-1), tres contra l’Elche (3-3) i el darrer contra el Lugo (1-1).

El local més golejat

L’elevat nombre de gols que han rebut els grana en aquestes primeres 14 jornades fan que siguin el segon equip més golejat del grup tercer de Segona B, però la xifra encara és pitjor quan s’analitzen només els partits disputats a casa. Aquí, el Nàstic apareix com l’equip més golejat amb 12 dianes, les mateixes que el Prat, el pròxim rival dels tarragonins.

Aquesta és una estadística que Seligrat està intentant millorar i que, si ho aconsegueix, li permetrà començar a sumar molts punts. De moment el nou tècnic, va per bon camí gràcies al resultat obtingut en el darrer partit contra l’Ejea, el seu primer a la banqueta tarragonina. Amb la porteria a zero, els tarragonins van aconseguir escurçar la diferència entre els gols encaixats i els marcats a dos. A més, amb la victòria, Seligrat va assolir també igualar el nombre de victòries amb el de les derrotes.

tracking