Diari Més

L'instructor del cas CF Reus demana una còpia de l'aval roig-i-negre a la RFEF

L'administrador concursal proposava demanar-lo a Forum Advisors Management Limited però el jutge ha decidit demanar-ho a la federació per proximitat

L'administrador concursal, David López, en la presentació de la Fundació Futbol Base Reus.

L'administrador concursal insisteix a inscriure el CF Reus a TerceraOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’instructor del cas del CF Reus ha demanat una còpia de l’aval de 400.000 euros que va presentar el club roig-i-negre a l’estiu a la Real Federación Española de Fútbol (RFEF). Això ha estat condicionat per la proposta de l’administrador concursal, David López, en un nou termini addicional que la federació ha atorgat al club reusenc. Aquesta nova prova consistia a demanar a Forum Advisors Management Limited l’aval que ells van presentar el passat 15 de juliol, així com la documentació justificativa de la seva vigència, «tenint en compte que encara no ha estat alliberat per la RFEF».

Amb tot, el jutge instructor ha acceptat la proposta per part de l’administrador concursal, però «en base al principi de font més pròxima de la prova», considera més «oportú» requerir directament a l’òrgan competent de la RFEF per a que li enviïn a l’instructor la còpia de l’aval en qüestió, certificant que es correspon fidelment amb l’original. Tot i que això, no provaria la seva vigència actual, ja que «es jutgen fets ocorreguts en el mes de juliol».

D’altra banda, l’administrador concursal demana més temps en cas que sigui necessària la traducció del document. Tot i això, sobre aquest cas l’instructor encara no s’ha pronunciat, ja que encara no sap si la còpia de l’aval la rebrà en castellà o anglès ni si, per tant, requerirà d’una traducció. Aquest document de l’instructor ha sortit a la llum després que Onolfo fes una piulada al seu compte personal de Twitter en el qual celebrava que «pas a pas» el Reus lluita per tornar a competir. «El jutge ha acceptat que el CF Reus competeixi a Segona B tenint en compte l’aval de 400.000 euros del juliol», escriu el propietari del club roig-i-negre, qui afegeix que «el següent pas és un cas legal que abordi LaLiga i torni el club a Segona A».

tracking