Diari Més

Seligrat: «Estic segur que el joc ofensiu millorarà»

El tècnic es mostra content amb el «caràcter guanyador» dels seus jugadors

Sergi Parés, Josep Maria Andreu i Toni Seligrat a la sala de premsa del Nou Estadi.

Seligrat: «Jo no tinc projecte, he de guanyar»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Toni Seligrat ha començat de la millor manera la seva etapa al capdavant del Nàstic i tenia clar que avui només valia la victòria. «Hi havia diversos objectius i alguns els hem complert. El més important era guanyar i, el segon, no encaixar cap gol, perquè som els més golejats a casa», ha comentat el tècnic grana en la roda de premsa posterior al partit, qui ha afegit que «també volia veure que l’equip donés sensació de ser un equip, que tots volien aconseguir el mateix». Tot i haver marcat dos gols, el conjunt grana no ha destacat per un bon joc ofensiu, una faceta que Seligrat creu que «estic segur que el joc ofensiu millorarà moltíssim, perquè aquí hi ha molta qualitat ofensiva», però afirma que «el primer pas és anar aconseguir victòries i tancar la porteria perquè la millor medicina és guanyar i per fer-ho necessitem això». L’entrenador també ha explicat que «vinc aquí per fer un Nàstic guanyador i ara acabo d’arribar i encara he de transmetre tot el que tinc però la gent esta atemorida encara, estem petits i és normal», i ha afegit que «volem millorar la relació amb l’afició, la condició física però la base és començar per aquí, anar tots a una i intentar que no ens fessin gol».

Sobre la porteria a zero, el valencià ha conclòs que «no era l’objectiu principal d’avui però el fet de no encaixar fa que tothom guanyi confiança, començant pel porter i la defensa, perquè si un equip no és fort defensivament, no es guanyador i no pot atacar bé». El tècnic s’ha mostrat molt content amb el «caràcter guanyador» que ha demostrat l’equip perquè «necessitava veure això». «Ells saben que estan en una zona que no els pertoca però que se l’han guanyat i volen revertir la situació», ha dit Seligrat, qui ha detallat que «14 punts en 14 jornades són números de descens i quan un equip no està bé, els futbolistes juguen amb les cames i la ment, i cap d’aquestes coses funcionen bé». El valencià ha afirmat que «he vist l’equip nerviós i la gent també, és normal, però els jugadors han volgut donar la volta a la situació i han guanyat el partit. Quan ens hem posat per davant en el marcador, tot s’ha tranquil·litzat i he aconseguit que tots els jugadors donessin tot el que tenien». Sobre el fet de donar-ho tot, Seligrat ha enviat un missatge positiu cap als dos davanters titulars avui, Pedro i Pereira, que han desaprofitat dues accions de gols molt clares. «Crec que avui han estat dos dels jugadors que més han treballat sense pilota, el missatge és bo perquè si tu treballes així guanyaràs i tindràs ocasions de gol per marcar». També ha parlat del canvi de Viti i Petcoff, una decisió presa perquè tots dos jugadors tenien una targeta groga i perquè Petcoff encara tenia molèsties que, a la mitja part, ja l’han fet plantejar el canvi.

Sobre el rival, l’Ejea, ha assegurat que no l’ha sorprès: «Els vaig veure al camp de La Nucía i va ser molt similar, crec que allà van estar millor encara», i ha afegit que «avui, a la primera meitat han tocat la pilota i no ens han fet perill però després amb passades llargues i pentinades sí, és un equip que té les dues coses i estan amb molta confiança, per això són tant perillosos».

tracking