Diari Més

Primera prova de foc per a Seligrat

El tècnic debutarà davant l'afició grana en un matx que ha de servir per obtenir bons resultats abans que sigui massa tard

David Goldar intenta una passada durant el Nàstic-Llagostera de la jornada inaugural del campionat de Lliga de Segona B

Bernabé, David Goldar i Juan Rodríguez no tenen ni un minut de descansGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest diumenge serà el primer partit de ToniSeligrata la banqueta del Nàstic, debutarà davant l'afició grana en un matx que ha de servir perquè els aficionats i el club comencin a veure una mica de llum en aquesta nova etapa que enceta el tècnic, i que, sobretot, ha de servir per obtenir bons resultats abans que sigui massa tard.

Tal com va dirSeligraten roda de premsa, l'alineació del Nàstic presentarà canvis respecte a les jornades anteriors. La principal novetat serà doncs el retorn deGoldara la defensa, ambBartoloel de Pontevedra tenia un paper clau al centre del camp grana, ara, actuarà com a home destacat en la defensa. Bernabé serà el porter de demà, el lateral esquerre serà perBonilla, PolValentínal lateral dret iGoldariJuanRodríguezactuaràncom a centrals.Perone,fixeen les alineacions deBartolo, cauria de l'onze inicial.

El centre del camp serà perVitiiPetcoff, acompanyats a la banda esquerra perBruguii PolBallesterosper la dreta. A la davantera actuaran PedroMartíni Jonathan Pereira.

JaviMàrquezes troba recuperat de la lesió que l'ha apartat de la dinàmica de l'equip les últimes setmanes, i tot indicia queSeligratli donarà minuts de cara a la segona part.

Pel que ja al rival del Nàstic, l'Ejea, no ha guanyat cap partit fora de casa, però això no significa que sigui un equip dèbil, ja que de sis partits jugats n'ha empatat tres contra rivals situats a la part alta de la classificació. El Nàstic també haurà d'estar atent els 90 minuts que duri el matx, ja que les estadístiques mostren com l'Ejeaés d'aquells rivals acostumats a marcar al tram final dels partits.

tracking