Diari Més

Seligrat: «El Nàstic té una de les millors plantilles de Segona B i la meva feina és que la gent se n'adoni»

El tècnic grana assegura que hi haurà canvis sobre la gespa del Nou Estadi el diumenge contra l'Ejea

Toni Seligrat durant la roda de premsa d'aquest divendres.

Toni Seligrat, nàstic, tartagona, futbol, granesNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou tècnic grana, Toni Seligrat, ha comparegut aquest divendres per valorar la feina feta per l'equip durant els entrenaments de la setmana. El valencià assegura que la plantilla es troba en fase de progressió i que tots els jugadors tenen «molt bona predisposició» per sortir de la zona baixa de la taula.

De cara al partit de diumenge contra l'Ejea, Seligrat confia a veure un bon Nàstic que «es deixi la pell i l'escut al camp». Durant la setmana l'equip ha treballat aspectes de joc i de comportament bàsics que s'havien «oblidat».

Té clar que la posició en la qual es troben a la taula és dolenta però «cal començar bé durant els primers minuts de partit perquè el rival vegi que no som inferiors», afirma el valencià.Tampoc s'ha d'afluixar durant els últims minuts «perquè en aquesta categoria és quan es decideix el resultat», explica el grana.

El tècnic grana assegura que per aquest partit hi haurà canvis a la gespa. És conscient que «podem caure, però hem de ser suficientment forts per aixecar-nos ràpidament», valora Seligrat.

Respecte al rival, afirma que el tret més perillós de l'Ejea és la tranquil·litat amb la qual juga. Actualment, es troba a l'onzena posició de la taula.

Seligrat creu que el Nàstic té una de les millors plantilles de Segona B i «la meva feina és que la gent se n'adoni». L'enfrontament contra l'Ejea serà clau perquè «l'equip necessita guanyar, especialment, a casa», ha afegit.

tracking