Diari Més

El Nàstic rep un dels pitjors visitants del grup tercer de Segona B, l'Ejea

El conjunt aragonès només ha sumat tres punts dels 12 que ha disputat fins ara lluny de casa seva

La Unió Esportiva Olot ha estat el primer equip en guanyar l'Ejea a casa seva.

El Nàstic rep un dels pitjors visitants del grup tercer de Segona B, l'EjeaUE Olot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic rebrà aquest diumenge a l’Ejea, un dels pitjors visitants del grup tercer de Segona Divisió B. Fins al moment, els aragonesos només han sumat tres punts dels 12 que han disputat, fins ara, a domicili. Així doncs, tenint en compte les estadístiques, el conjunt de Toni Seligrat tindrà una bona oportunitat per començar la seva etapa puntuant.

L’Ejea és un equip instal·lat a l’onzena posició amb 17 punts, gràcies als bons resultats que està obtenint a casa, però els números canvien molt quan els toca jugar a domicili. Fins ara, dels sis partits que han disputat, els de Javi Suárez encara no han aconseguit cap victòria, empatant tres partits i perdent els altres tres. Els empats els ha obtingut contra el Llagostera, 2 a 2, el Cornellà, 1-1, i el Castelló, també 1 a 1. Per contra, les derrotes han arribat contra l’Andorra, 3 a 0, La Nucía, 2 a 1, i l’Espanyol B, 3 a 1.

Així doncs, lluny de l’Estadi Municipal d’Ejea, els aragonesos acostumen a ser un equip feble defensivament, ja que han encaixat 12 gols en sis partits, és a dir, tenen una mitjana de 2 gols en contra per partit. En l’àmbit ofensiu, no tenen mals registres, ja que han anotat sis gols, per tant, tenen una mitjana d’un gol a favor per partit, en els enfrontaments a domicili.

Una vegada més, la clau per guanyar estarà a intentar mantenir la porteria a zero, una de les primeres tasques de Seligrat a la banqueta grana. El conjunt tarragoní haurà d’estar molt atent durant tot el partit però sobretot en els minuts finals, ja que dels sis gols que ha marcat fora de casa l’Ejea, tres els ha anotat al minut 90 i han servit per empatar. Aquest va ser el cas del partit contra el Cornellà, on els locals van marcar al 83’ i l’Ejea va empatar al darrer minut de partit. El mateix va passar en el partit contra el Castellón, on després que els locals anessin guanyant des del minut 15, l’Ejea va empatar al minut 90. Contra La Nucía, els aragonesos van tornar a marcar en l’últim minut de partit però no van quedar-se a un gol de l’empat.

Els altres tres gols de l’Ejea van arribar al minut 8 contra l’Espanyol B, on van començar guanyant però el filial blanc-i-blau va aconseguir remuntar acabant 3-1, i contra el Llagostera, on van donar la volta al marcador amb dos gols al minut 46 i 68 però el Llagostera va acabar empatant.

Top 4 de golejadors

En l’aspecte ofensiu, els grana hauran de tenir ben controlat a Albert Torras, un dels màxims golejadors del grup tercer de Segona B amb sis dianes, les mateixes que César Díaz, Ernest Forgàs i Moussa Sidibé, els pitxitxis del grup. Torras és un migcampista de caire ofensiu i que ja ha donat cinc punts a l’Ejea amb les seves dianes. Torras va estrenar-se aquesta temporada a la jornada 1 contra l’Orihuela on va aconseguir un doblet, en un partit que va acabar 4-0. El migcampista va donar els tres punts als seus en el partit contra el Barça, que va acabar 1-o, marcant al minut 90. Torras també va donar un punt en el partit contra l’Ebro i un altre contra el Cornellà, en aquest darrer cas també amb un gol a l’últim minut.

En el darrer partit que van disputar, l’Ejea va imposar-se 2-0 al Badalona, però els anteriors tres partits, els aragonesos van encadenar la seva pitjor ratxa en el que porten de competició, amb tres derrotes consecutives contra La Nucía, 2-1 a domicili, l’Olot, 0-2 a casa, i l’Espanyol B, 3-1 a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Tres partits en els quals van encaixar sis gols i només en van marcar dos. Pel que fa a les formacions, Javi Suárez acostuma a apostar pel 4-4-2 o 4-5-1, però l’equip també es troba còmode amb una línia defensiva de cinc homes, convertint els laterals en carrilers per incorporar-se més en tasques ofensives.

tracking