Diari Més

Patinatge

El Reus Deportiu triomfa en l'entrega dels guardons de Patinatge de l'FCP

El club roig-i-negre ha estat premiat pels resultats grupals i individuals en patinatge artístic i pels de l’equip aleví en hoquei patins

Tots els esportistes que han estat premiats aquesta tarda al Palau Bofarull de Reus.

El Reus Deportiu triomfa en l'entrega dels guardons de Patinatge de l'FCPGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Catalana de Patinatge (FCP) ha realitzat aquesta tarda la 38ena entrega dels guardons de Patinatge pels resultats obtinguts durant la temporada 2018-19. El CP Valls, el CP L’Aldea, el Reus Ploms, el Gimnàstic de Tarragona o el CPA Torredembarra han estat alguns dels equips premiats però el gran triomador de la tarda ha estat el Reus Deportiu, que s'ha endut fins a 10 guardons.

Els premis s'han dividit en quatre blocs, un per al Mèrit Esportiu de Segon Nivell, un altre per al de Primer Nivell, el tercer de Distincions Especials i el darrer de Distincions al Mèrit Federatiu. Pel que fa al primer bloc, el Reus Deportiu ha rebut cinc guardons en patinatge artístic. Dos han anat a parar al Grup Xou Gran, un per la coreografia Once upon a time, que els va posicionar tercers al Campionat de Catalunya i també al d’Espanya de l’any passat, i per la coreografia Equality que els va permetre repetir la classificació al Campionat d’Espanya celebrat enguany. Els altres tres guardons roig-i-negres han estat per a Nadia Iglesias, Lidia Pujol i Arnau Albiol, tres patinadors del Reus Deportiu. Iglesias va acabar segona al Campionat d’Espanya Júnior, mentre que Pujol va ser primera en aquest campionat i segona al de Catalunya. Albiol va ser primer al Campionat d’Espanya Solo Dance 2019 sènior.

En aquesta categoria també van premiar a Àlex Medina del CP Valls, Anouk Vizcarro i Nuria Gas del CP L’Aldea, a Elena Fortuny i Paula Martínez del CPA Torredembarra. Finalment, també van premiar a Juan Cortés del CPA Vendrell.

En la categoria d’hoquei patins, el Reus Deportiu ha estat premiat pel segon lloc de l’equip aleví al Campionat de Catalunya i pel tercer lloc del mateix conjunt, al d’Espanya. També han premiat a l’HC Valls i el Riudoms CP pel seu ascens a Primera Catalana. En patinatge de velocitat, el Gimnàstic de Tarragona ha rebut cinc guardons.

Pau García i Sergio Canales

En el bloc de Primer Nivell, el conjunt del Baix Camp ha rebut quatre guardons més, un per la coreografia del Grup Xous Juvenil Lon-dong, que els va ubicar primers al Campionat de Catalunya, al d’Espanya i a l’Europeu, i l’altra per la coreografia Guardians of light del Júnior que els va permetre ser els primers al Campionat de Catalunya, d’Espanya i Europeu. Per part del conjunt roig-i-negre també s'ha premiat a Pau Garcia que va aconseguir la primera posició als Campionats de Catalunya, d’Espanya, d’Europa i del món en júnior i als World Roller Games, i a Sergio Canales, pel tercer lloc als Campionats d’Espanya i Catalunya absolut sènior, primer al d’Europa, en la mateixa categoria, i tercer als World Roller Games. També han estat premiades les coreografies Doma’m i Without the sun del CP L’Aldea.

En el bloc de distincions especials s'ha premiat a Samuel Peribàñez del CH Amposta, com a millor delegat d’hoquei patins, Consol Ros del CP Salou, escollida millor delegada de patinatge artístic, Rosa Maria Alabart, seleccionada com a millor jutge de patinatge artístic, i Salvador Besora, en ser considerat el millor àrbitre d’hoquei patins. I, en les distincions al Mèrit Federatiu, han estat premiats per la seva dilatada trajectòria en el món de l’hoquei patins, Joaquim Martí, del Reus Ploms, Antonio Roa també del Reus Ploms, en el món del patinatge artístic, i Manuel Villarroya en el del patinatge artístic, com a esportista, tècnic i directiu amb el CP L’Aldea.

tracking