Diari Més

El Reus s'imposa per la mínima en un duel molt igualat contra el Lleida

Un bon xut d’Àlex Rodríguez i Marc Julià de falta directa van donar la victòria als roig-i-negres davant un rival que va buscar l’empat fins al final

Una de les accions del partit disputat ahir al Palau d'Esports de Reus.

El Reus s'imposa per la mínima en un duel molt igualat contra el LleidaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reus Deportiu va aconseguir la victòria en el partit de la jornada 9 de l’OK Lliga que es va disputar ahir al Palau d’Esports contra el Lleida. El partit va estar molt igualat i no es va decidir fins a la segona meitat, quan el Reus va aconseguir dues dianes gairebé seguides i el Lleida, tot i buscar insistentment l’empat, es va quedar a un gol d’aconseguir-ho.

L’enfrontament va començar amb un minut de silenci en memòria del pare de Martí Ferrer, qui va ser delegat a les categories inferiors dels roig-i-negres. La igualtat va ser la tònica dominant d’aquests primers 25 minuts on cap dels dos conjunts va aconseguir avançar-se en el marcador, gràcies a la bona feina dels porters i també a la tasca defensiva de tots els jugadors.

El primer a gaudir de l’ocasió més clara de la primera meitat va ser el Lleida en un contraatac però Càndid Ballart va realitzar una excel·lent aturada per impedir el primer gol. Reus i Lleida seguien intercanviant cops amb constants anades i tornades, tot i que el Reus era lleugerament superior al seu rival pel que fa al control de la bola. Però això no va ser garantia de gaudir de millors ocasions.

Àlex Rodríguez ho va intentar en nombroses ocasions amb tirs llunyans però la bola no anava a porteria i, quan ho feia, Lluís Tomàs la desviava sense problemes. El mateix Àlex Rodríguez va ser qui va estar a punt de marcar el primer gol de la nit però el ferro ho va impedir. El roig-i-negre va aconseguir superar el porter visitant amb un bon xut però la bola va topar amb el pal. Amb la igualtat sobre la pista traslladada al marcador, va finalitzar la primera meitat.

Rodríguez obre la llauna

La segona meitat va començar pràcticament igual a la primera, amb dos conjunts que buscaven el primer gol però que no l’aconseguien. Novament, els primers a disposar de la millor ocasió, van ser els de la Terra Ferma de falta directa. L’encarregat de tirar-la va ser Vives però Càndid Ballart va aconseguir aturar-la. Amb aquesta ocasió fallada, el Lleida tampoc va ser capaç d’aprofitar la superioritat numèrica provocada per la blava a Marc Julià. Precisament, quan aquest va entrar de nou a la pista va gaudir d’una gran ocasió al contraatac però Lluís Tomàs va parar la bola.

L’encarregat d’inaugurar el marcador va ser Àlex Rodríguez amb un gran gol després d’un xut creuat molt potent que el porter rival no va poder fer res per parar. Semblava que el Reus encarrilaria el partit i més, després que Julià fes el segon a través d’un llançament de falta directa.

Però la resposta del Lleida va arribar ben aviat i en la següent acció de perill, Giuliani va realitzar una jugada espectacular amb túnel inclòs que va acabar en gol. Això va donar ales a un Lleida que buscava insistentment l’empat però el Reus va mostrar-se molt sòlid en defensa i també va buscar el seu gol per ampliar distàncies. Finalment, no va haver-hi temps per a més i el partit va finalitzar amb el resultat de 2-1.

tracking