Diari Més

Seligrat: «Jo no tinc projecte, he de guanyar»

El nou tècnic grana és conscient que cal encaixar menys gols per guanyar partits

Sergi Parés, Josep Maria Andreu i Toni Seligrat a la sala de premsa del Nou Estadi.

Seligrat: «Jo no tinc projecte, he de guanyar»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Toni Seligrat ha realitzat aquest matí el primer entrenament amb el Nàstic. Una primera presa de contacte amb els jugadors als qui ha vist «fotuts perquè aquest equip estava content amb el seu entrenador» però «amb ganes de capgirar la situació».

En la roda de premsa de presentació, el tècnic valencià ha afirmat que «el projecte de qualsevol entrenador que no estigui al futbol base, és guanyar» i ha afegit que «jo no tinc cap projecte, he de guanyar i si ho faig potser sí que tindré projecte perquè el president i el Sergi estaran contents i voldran que segueixi». Respecte a l'equip ha assegurat que «és de màxim nivell però el rendiment que s'està donant no és el que pot donar tothom. Està clar que el potencial és molt més alt del que es veu ara».

El nou entrenador grana diu que té clar per on ha de començar la millora. «El primer que he dit als jugadors és que dels 13 partits que hem jugat fins al moment, només hem acabat amb la porteria a zero en un partit, que vam acabar guanyant 0-2», ha assenyalat Seligrat, qui ha afegit que «és molt important no encaixar gol en una categoria que costa molt marcar». «Ningú entén que el Nàstic estigui a Segona B i en zona de descens però la realitat és aquesta i ho hem d'afrontar», ha sentenciat el tècnic, que ha continuat dient que «el que he vist és que hi ha un nivell d'entrega i de professionalitat altíssim, començant pel president, els dirigents, els jugadors i el mateix Xavi Bartolo». Cap al ja extècnic grana, Seligrat ha comentat que «és un entrenador extraordinari i té una vàlua altíssima com a persones i entrenador», i ha afegit que «Bartolo ha intentat capgirar la situació i no ha pogut, jo també vinc aquí per intentar posar solució».

El Nàstic de Seligrat, serà un equip «guanyador», amb transicions ràpides i molt de moviment de la pilota i, sense ella, un conjunt que «mossegui» i pressioni, tal com el mateix tècnic ha detallat en la roda de premsa.

tracking