Diari Més

El Tarraco i el Salou Costa Daurada comencen amb bon peu la lliga

Tots dos conjunts han fet el salt a futbol onze femení aquesta temporada i l’adaptació és positiva

La plantilla del primer equip femení de l'Escola Futbol Base Salou Costa Daurada.

El Tarraco i el Salou Costa Daurada comencen amb bon peu la lligaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La demarcació de Tarragona té, des d’aquesta temporada, dos equips femenins nous en categoria de futbol 11, el Tarraco i l’Escola Futbol Base Salou Costa Daurada. El conjunt de la capital tarragonina ha decidit fer el salt enguany, després de diverses temporades competint a un gran nivell a futbol 7. Per la seva banda, el de la capital de la Costa Daurada, ha decidit estrenar-se de cop al futbol 11.

Tots dos equips estan tenint una bona adaptació al grup primer de la Segona Divisió Femenina i es troben en els llocs més alts de la classificació. L’equip burdeus ocupa la segona plaça, mentre que els grocs estan a la quarta, tot i que amb dos partits menys. «Començar de zero un equip femení a Tarragona sempre costa molt perquè hi ha poques jugadores i bastanta oferta com és el Tarraco, el Calafell o Sant Jaume dels Domenys», expressa Pau Díaz, tècnic del Costa Daurada, qui afegeix que «hem hagut d’anul·lar dos partits perquè ens faltaven jugadores, només en tenim 16». Tot i la curta plantilla, les noies entrenades per la dupla formada per Pau Díaz i Lautaro Munzi han guanyat els tres partits que han disputat fins al moment.

Tres punts per sobre s’hi troba el Tarraco, amb 12, que ha aconseguit mantenir el bloc de jugadores de l’any passat fent alguna incorporació per arribar a tenir una plantilla suficientment àmplia per disputar la competició. Les jugadores han guanyat quatre partits i només n’han perdut un.

Des del Tarraco, Arnau Villagrassa detalla que «progressivament anem millorant sobretot en l’aspecte de les noves dimensions del terreny de joc i les diferents posicions» i afegeix que «no ens havíem marcat cap objectiu, més enllà de gaudir de l’experiència i millorar dia a dia. Sí que és cert que ara ens hem trobat que la cosa funciona molt bé i els resultats ens fan estar en una posició privilegiada però l’important és fer un projecte que pugui durar anys».

Pau Díaz, expressa que «els resultats fins ara són bons, tenim un nivell bastant competitiu però l’objectiu d’aquest any és fer un bon any, crear un bon equip, un bon grup i fer créixer el futbol base femení de cara a l’any vinent». I detalla que, «en l’àmbit esportiu, ens agradaria estar tot l’any a dalt però estem molt limitats de fitxes i això, a la llarga, ens pot perjudicar». Tots dos conjunts es veuran les cares en la jornada nou a Campclar, el primer derbi tarragoní entre Tarraco i Salou Costa Daurada femení en futbol onze.

tracking