Diari Més

El Nàstic jugarà contra l'Olot a la Copa del Rei

El partit tindrà lloc al Nou Estadi entre el 17 i 19 de desembre

Tots dos equips ja s'han enfrontat en lliga on l'Olot va guanyar 2-1.

El Nàstic jugarà contra l'Olot a la Copa del ReiNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic s'enfrontarà a l'Olot a la primera ronda de la Copa del Rei. Aquesta fase es disputarà entre els dies 17, 18 i 19 de desembre al Nou Estadi. La data dels partits es concretarà més endavant.

El sorteig ha tingut lloc aquest migdia a la sala Luís Aragonés, a la seu de la Real Federación Española de Fútbol (RFEF). Els emparellaments han començat pels 10 equips procedents de les categories territorials que jugaran contra uns altres 10 de Primera. En aquest grup hi havia l'Andorra que jugarà contra el Leganés.

La segona part del torneig ha emparellat sis equips restants de Primera i els de Segona amb els semifinalistes de la Copa RFEF i Tercera Divisió. Entre ells hi havia el Castellón que jugarà contra Las Palmas i L'Hospitalet que ho farà contra el Granada.

Finalment, ha tingut lloc el sorteig dels equips de Segona Divisió B que els emparellava entre ells i contra tres equips provinents de Primera o Segona. El primer en sortir ha estat el Lleida que ha tingut sort i s'enfrontarà a un conjunt de Primera, l'Espanyol. També han tingut sort el Badalona que jugarà contra l'Oviedo i la Peña Deportiva que ho farà contra la Ponferradina. El Nàstic no ha trigat en sortir i jugarà contra l'Olot. El partit tindrà lloc al Nou Estadi perquè el primer nom en sortir ha estat el seu.

Cal recordar que les eliminatòries de la Copa són a partit únic i es juguen al camp del rival de menys categoria o, en cas que sigui la mateixa, del nom que surti primer. D'altra banda, Barça, Madrid, Atlético de Madrid i Valencia han quedat exempts d'aquesta primera fase, com també ho ha estat el Yeclano, de Segona B.

tracking