Diari Més

Finalitza la primera fase de LaLiga Genuine al Complex Esportiu Futbol Salou

Més de 1.000 assistents diaris han passat per les instal·lacions esportives

Imatge del Nàstic Genuine disputant el primer partit de la Fase Tarragona contra el Villareal.

Èxit de participació en la Fase Tarragona de la LaLiga GenuineCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La primera fase de LaLiga Genuine Santander 2019-2020 ha finalitzat aquest migdia a les instal·lacions del Complex Esportiu Futbol Salou en una jornada en què l’esportivitat i el respecte han estat protagonistes. Tercera edició de rècord, ja que enguany han tornat a créixer el nombre d’equips participants, passant dels 30 del 2018 a 36 equips enguany i més de 800 esportistes participants. Real Betis Balompié, Cádiz CF, CD Tenerife, Elche CF, Granada CF y Getafe CF són els nous equips que s’han incorporat aquesta temporada.

Tant els jugadors com l’organització del torneig s’han allotjat a Cambrils Park Sport Village, Resort de quatre estrelles superior que es troba a tan sols 5 minuts a peu del CE Futbol Salou, i que compta amb diferents allotjaments dins d’un mateix entorn.

En total, s’han jugat 54 partits en modalitat de futbol 7+1 (7 jugadors i el porter), amb partits de quatre parts de deu minuts cadascuna. I, com en la passada edició, la classificació no solament s’ha decidit per resultats esportius, sinó que també per l’actitud i l’esportivitat dels jugadors.

Els actes es van iniciar amb la presentació de la temporada al Nou Estadi del Nàstic de Tarragona el divendres. Seguidament, durant el cap de setmana s’han jugat els partits entre els diferents equips al Complex Esportiu Futbol Salou. Tots els partits s’han jugat en camps de gespa artificial, la qual permet una conducció neta de la pilota i un rebot sense sorpreses.

A més, els acompanyants han pogut gaudir dels partits des de primera línia del camp i des de les grades de les instal·lacions. En general, es respirava molt bon ambient tant dins com fora del camp. En acabar, s’ha celebrat un acte de clausura on s’ha entregat una medalla a tots els participants.

Aquesta fase ha servit als jugadors com a primera presa de contacte amb el joc i amb la competició. Així, en la segona i tercera fase, els equips es repartiran en dos seus segons el nivell que tinguin. Només a la primera i a l’última fase juguen els 36 equips a la vegada. La capacitat i la qualitat de les instal·lacions del Complex Esportiu Futbol Salou, juntament amb Cambrils Park Sport Village, fan fàcil el poder celebrar la primera fase de LaLiga Genuine; una lliga de futbol per a persones amb discapacitat intel·lectual que té l’objectiu d’integrar aquest col·lectiu al món de l’esport, i la qual és una iniciativa pionera al món.

Pel que fa al'equip de la ciutat, el NàsticGenuine, es va enfrontar alVillarreala les 10 hores del matí, encetant com a local la jornada de dissabte. Per la seva banda elCFReus es va enfrontar a l'AthleticClubFundazoiaen un partit amb molts gols. A la tarda el NàsticGenuineva disputar un partit molt igualat contra l'Sporting, i elCFReus es va enfrontar al Tenerife.

Aquest diumenge el NàsticGenuineha tancat la Fase Tarragona en un matx molt igualtat contra el Betis i que s'han acabat emportant els granes, per altra banda elCFReus ha jugat contra el Real Oviedo.

tracking