Diari Més

Bartolo se la juga a la Nova Creu Alta

El Nàstic s'enfronta diumenge a les 17 hores al CE Sabadell, tercer classificat a la lliga

Viti, durant el Nàstic-Andorra que va finalitzar 0-3 i amb un Nou Estadi molt enfadat amb l'actuació de tot l'equip.

El Nàstic i Viti acosten postures i el migcampista serà un jugador mésGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'estadi de la Nova Creu Alta rep demà a les 17 hores a un Nàstic que s'ho juga tot i que necessita endur-se els tres punts a Tarragona per calmar els ànims de l'afició grana. Però sobretot se la jugaBartolo, ja que si l'equip cau contra el Sabadell i no frena la ratxa de mals resultats d'aquest primer terç de temporada, el club acabarà prenent la decisió de destituir a l'entrenador.

Els onze escollits perBartolodemà seran Bernabé a la porteria, a l'eix de la defensa, al lateral esquerre jugaràBonilla, actuaran com a centralsPeroneiJuanRodríguez, i PolValentín se situarà al lateral dret. El centre del camp estarà comandat perPetcoffiViti, en substitució del sancionatGoldar, ambBruguii PolBallesterosper les bandes. Pereira i Pedroserànels davanters escollits perBartolo.

El 4-4-2 que proposaBartolotindrà l'absència destacable deGoldar, qui va veure la cinquena groga en l'anterior matx i no podrà jugar a Sabadell. El de Pontevedra ha estat aquesta temporada un dels jugadors més utilitzats i polivalents del planter del Nàstic,Vitiserà l'encarregat de cobrir-lo i haurà de demostrar al club la seva vàlua per tal de recuperar pes a l'equip.

El Sabadell, dels equips més regulars

El CESabadell és un dels equips més regulars de la lliga, només ha perdut dos partits, un a la primera jornada com a local i un altre com a visitant. És un equip molt regular que encaixa molt pocs gols, aquesta solidesa en defensa el situa en la tercera posició en la classificació. Un equip que encaixa pocs gols però que també en marca pocs, quelcom pel qual al Sabadell se l'ha de tenir molt en compte aquesta temporada.

tracking