Diari Més

Arrenca la Fase Tarragona de LaLiga Genuine Santander

Més de 300 voluntaris grana van ser els encarregats de fer el passadís als més de 550 jugadors

Els 36 equips jugaran els primers partits aquest dissabte.

Arrenca la Fase Tarragona de LaLiga Genuine SantanderCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nou Estadi i Tarragona van acollir ahir divendres per segon any consecutiu l’arrencada de la competició esportiva amb més valors, LaLiga Genuine Santander.

Més de 300 voluntaris grana van ser els encarregats de fer el passadís als més de 550 jugadors que prendran part de la competició aquest dissabte, disputant tres partits durant aquest cap de setmana de futbol al Complex Esportiu Futbol Salou. Tots els equips participants van desfilar per ordre de fundació dels seus respectius clubs sobre la gespa del Nou Estadi mentre tot el públic assistent els va aplaudir des de la zona de Tribuna.

Un cop tots els equips es van situar ordenadament sobre el terreny de joc, el president grana, Josep Maria Andreu; i el president de LaLiga, Javier Tebas, van donar la benvinguda a tots els jugadors a la lliga que es caracteritza per «compartir antes que competir».

El mateix president de LaLiga, Javier Tebas, va fer entrega d'una placa commemorativa al màxim responsable del Gimnàstic de Tarragona, Josep Maria Andreu. Posteriorment, tots dos van saludar a tots els capitants dels 36 equips per també fer entrega d'un distintiu de la Fase Tarragona 2019-2020. Abans de finalitzar aquesta primera jornada de divendres, es va immortalitzat el moment amb tots els representants dels equips vinguts a Tarragona d'arreu de l'Estat.

Els partits de la competició s'iniciaran dissabte al matí, a partir de les 10 hores, al Complex Esportiu Futbol Salou. Els grana, com equip amfitrió d'aquest primer cap de setmana de futbol, obriran els partits i ho faran enfrontant-se al Villarreal CF. Per la tarda, a partir de les 17 h, el rival serà l'Sporting de Gijón. Mentre que tancaran la competició davant un dels sis equips que debuten per primer cop a LaLiga Genuine Santander, el Real Betis. El duel davant el conjunt verd-i-blanc es disputarà el diumenge a les 12 hores, just abans de donar-se per finalitzada la primera fase 2019-2020 amb l'entrega de les medalles a tots els clubs esportius.

tracking