Diari Més

Softbol

El Vila-seca Gladiators es proclama campió de la Copa Catalunya

Els vilasecans també van aconseguir la tercera posició al torneig internacional d’Slowpitch

Alguns dels jugadors del conjunt vila-secà amb la Copa.

El Vila-seca Gladiators es proclama campió de la Copa CatalunyaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Vila-seca Gladiators BSC ha sumat nous èxits a la seva curta història. L’equip de softbol va crear-se fa uns vuit mesos aproximadament i en aquest curt període ja han aconseguit guanyar la lliga Sènior Màsters de softbol, la Copa Catalunya d’Slowpitch i quedar tercers al torneig internacional també d’Slowpitch.

La lliga la van conquerir a l’estiu i mesos més tard han aconseguit la Copa Catalunya d’Slowpitch, després d’una gran fase inicial on van finalitzar en primera posició i de derrotar al CBS Hèrcules L’Hospitalet a la final. Els vila-secans van ser els més regulars de la fase prèvia, aconseguint cinc victòries en els set partits que van disputar, els mateixos registres que els seus rivals a la final, el CBS Hèrcules L’Hospitalet. De fet, el partit que van disputar entre ells va finalitzar en empat a 7.

L’únic partit de la lligueta que van perdre els tarragonins va ser contra el CB Manresa 1-2 i L’Hospitalet contra el CBS Barcelona 3-8. A la final de la Copa, que es disputava entre el primer i el segon classificat, el Vila-seca Gladiators va imposar-se 9-2 al CBS Hèrcules L’Hospitalet, enduent-se així la tercera copa de la temporada el cap de setmana passat.

La segona va ser pel tercer lloc en el trofeu internacional d’Slowpitch que es va disputar a Viladecans entre el dia 1 i 3 de novembre. En aquest campionat van prendre part fins a 16 equips, entre els quals hi havia la presència del Swiss Toro, conjunt suïs que és l’actual campió d’Europa; els Dragones UK, d’Anglaterra; i diversos equips d’Amèrica com el Basel Beasts; o el club austríac, Royal Monkeys. El campió d’aquest torneig va ser Swiss Toro, seguit pel CB Viladecans Legends i pel Vila-seca Gladiators en tercera posició. El torneig es va dividir en quatre grups i els vila-secans van acabar primers del seu. En el partit de semifinals contra el Viladecans no van poder guanyar i van haver de lluitar per la tercera posició contra el CBS Hèrcules L’Hospitalet, a qui es van imposar 21-10 per aconseguir la tercera plaça del torneig. Amb aquestes dues copes, els Gladiators tanquen un mes de novembre perfecte.

tracking