Diari Més

Pereira s'estrena com a golejador i vol convertir-se en peça clau

El davanter ha tornat amb ganes de reivindicar-se després de l’expulsió que el va tenir apartat quatre partits

Pereira va marcar el seu primer gol grana la jornada passada.

Pereira s'estrena com a golejador i vol convertir-se en peça clauNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jonathan Pereira va arribar aquest mercat d’estiu per convertir-se en un dels jugadors clau per comandar els grana ofensivament. Amb tot, el seu inici a terres tarragonines no ha estat gens encertat, especialment amb l’expulsió a Lleida que el va tenir fora dels terrenys de joc durant quatre jornades. Ara, després d’estrenar el seu caseller golejador contra el Badalona el cap de setmana passat, vol ser un dels jugadors que porti al Nàstic cap a la remuntada classificatòria.

Pereira vol demostrar a Bartolo que ell pot ser el complement perfecte per a Pedro Martín o qualsevol altre davanter referència, ja que el seu joc li permet associar-se amb el mig del camp, bandes i el punta. Després d’estrenar-se com a golejador el passat cap de setmana, en la seva segona titularitat a la lliga, Pereira vol continuar sumant minuts i demostrar, tant al tècnic com a l’afició, que encara li queda molt futbol a les botes i pot ajudar a revertir la situació de l’equip, que es troba en descens a Tercera.

En aquestes 12 primeres jornades, el davanter ha estat titular en dos partits, suplent en uns altres dos i s’ha perdut fins a vuit enfrontaments, quatre d’ells per expulsió i els altres quatre sense sortir de la banqueta. El primer partit a disputar va ser a la primera jornada de lliga contra el Llagostera on va sortir de titular però no va oferir tot el que presumiblement pot aportar. De fet, el seu partit discret va fer que a la següent jornada es quedés tot l’enfrontament a la banqueta contra el Barça B. La mateixa situació va viure contra l’Andorra, on tampoc va gaudir de minuts, tot i que el Nàstic necessitava gols. I el mateix va succeir contra l’Ebro, on els grana van guanyar 0-2. Pereira va tornar a comptar amb minuts contra el Cornellà, al Nou Estadi, tot i que només van ser els 10 últims minuts. A la jornada 6, contra el Lleida va ser quan l’àrbitre va expulsar el davanter, que estava a la banqueta, per protestar al linier una decisió arbitral, una acció que li va costar quedar-se fora quatre jornades.

Després d’aquesta aturada forçada, Pereira va tornar a aparèixer en el duel contra l’Espanyol B al Nou Estadi i ho va tornar a fer des de la banqueta, al minut 51, entrant per Thomas Amang, un dels competidors naturals per un lloc a l’onze titular.

Finalment, va arribar el dia en què Pereira va estrenar-se com a golejador grana, ho va fer a la darrera jornada contra el Badalona, amb un bon cop de cap que va servir per posar l’empat a 1 en el marcador, tot i que els grana van acabar perdent 2-1. Pereira confia que aquest sigui el primer de molts i vol esvair dubtes per convertir-se en una peça clau al Nàstic aportant tota l’experiència que suma entre Segona i Primera Divisió i ajudar d’aquesta manera a mantenir el càrrec de Xavi Bartolo.

tracking