Diari Més

La Sant Silvestre canvia lleugerament el circuit per arribar als 2.200 participants

Enguany s'estrena la col·laboració amb el Mercat Central on es recolliran els dorsals

La cursa s'ha presentat al Mercat Central de Tarragona.

La Sant Silvestre canvia lleugerament el circuit per arribar als 2.200 participantsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Sant Silvestre de Tarragona comença a escalfar motors i avui s'han presentat algunes de les novetats que conté la 16a edició. La principal és el petit canvi de circuit per poder ampliar la participació fins als 2.200 corredors, 100 més que l'any passat.

El recorregut continua sent de 6,5 quilòmetres i l'arribada i sortida es mantenen davant la Llotja de Pescadors, al Serrallo. La novetat es troba en la sortida on, després de recórrer el carrer Trafalgar es passa pel carrer Pere Martell fins al carrer Manuel de Falla per continuar per l'avinguda Vidal i Barraquer per enllaçar amb Torres Jordi, passeig Independència i de nou al carrer Trafalgar. Així doncs, la diferència està en el fet que l'edició passada, a la sortida només es recorria el carrer Pere Martell fins a Torres Jordi. La resta del circuit es manté igual.

Respecte a les inscripcions, aquestes es poden tramitar des del 4 de novembre i fins al 27 de desembre. Si es realitzen en línia des del 4 de novembre fins al 23 de desembre tenen un cost de 13 euros i si es fa posteriorment, s'incrementa als 14. Per internet es poden comprar a athleticevents.net. D'altra banda, les inscripcions es poden fer presencialment fins al 21 de desembre al preu de 13 euros, a Athletic Events, el bar restaurant Rafel, al Club Natació Tarraco i a Esports Armobal, a Reus. Com l'any passat, també es posen 250 dorsals gratuïts per aquells que donin sang per tal de mantenir el vessant solidari de la competició.

Una altra de les novetats d'enguany es troba en la col·laboració amb el Mercat Central. Serà en aquest espai on s'haurà de passar a recollir el corresponent dorsal el dia 28 de desembre de 10 a 18 h. i el dia 30 de 10 a 15 h. També es poden recollir el mateix dia de la cursa de 10 a 14 h. El Mercat participarà en els premis de la cursa amb diferents xecs regal. Els tres primers classificats en la general masculina i femenina rebran vals en productes del Mercat Central valorats en 75, 50 i 40 euros, respectivament. I els sis primers socis del Club Esportiu Tarragona Fondistes, tant masculins com femenins, obtindran els xecs valorats en 75, 60 i 50 euros. Un nou aliat que el president d'Espimsa, Dídac Nadal, ha valorat molt positivament.

Continuant amb el vessant solidari, aquells que vulguin participar sense córrer, poden fer-ho amb el dorsal zero, que és gratuït i entraran en el sorteig d'una motxilla. A més, Tarragona Fondistes continua col·laborant amb la Fundació Bona Nit que ajuda a les persones sense sostre i, per primera vegada, també col·laborarà amb la campanya Cap nen sense joguina, donant l'opció als participants que ho desitgin a donar joguines als membres de la Creu Roja durant la recollida de dorsals.

El nou president del club Tarragona Fondistes, Josep Maria Estelrich, ha destacat que «aquesta és una cursa competitiva però també popular, s'hi poden trobar molts grups d'amics disfressats o famílies entre els diversos participants». Per la seva banda, Josep Bertran cap de Comunicació i Relacions Externes de Repsol a Tarragona, ha assenyalat que «per aquesta competició no cal gasolina però si molta energia i per això ens agrada seguir estant presents». La cursa tindrà lloc el dia 31 de desembre a les 17.15 h.

tracking