Diari Més

El CB Valls buscarà repetir la fita de l'estiu i trencar la ratxa del CBT

Els vallencs són els únics que han aconseguit derrotar als tarragonins en competició oficial

Berni Álvarez, entrenador del CBT, i Oriol Pozo, tècnic del CB Valls, ahir al pavelló del Serrallo.

Berni Álvarez, entrenador CBT, Oriol Pozo, tècnic CB Valls, Serrallo, tarargona, bàsquetGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tots està llest perquè aquest dissabte el pavelló del Serrallo aculli el gran derbi tarragoní entre el CBT i el CB Valls. Els conjunts arriben en dinàmiques molt positives tot i que els blaus parteixen com a favorits gràcies al seu registre a la lliga on han guanyat els set partits que han disputat. Per la seva banda, el CB Valls ha aconseguit la victòria en cinc dels vuit enfrontaments que ha jugat. Ahir, els entrenadors dels dos conjunts van citar-se al pavelló del Serrallo per analitzar aquest clàssic.

Tot i aquesta diferència pel que fa a la competició regular, Berni Álvarez, tècnic del CBT, recorda que el CB Valls és l’únic equip que els ha aconseguit guanyar en competició oficial. La fita, van aconseguir-la a la Lliga Catalana. «No sabem com arribem perquè tenim problemes amb un parell de jugadors importants i davant tenim un rival que és l’únic que ens ha guanyat en partit oficial», va assenyalar Berni, qui va afegir que «crec que és una de les millors plantilles de la lliga». Per la seva banda, Oriol Pozo, tècnic del CB Valls, admetia que «és evident que un equip que arriba invicte és l’equip favorit, i més si juga a casa», però avisava que «són 40 minuts i és veritat que nosaltres hem tingut partits en els quals ens ha fallat la regularitat però estem treballant per intentar millorar això i venim a per totes».

L’ambient del pavelló

Tots dos entrenadors van assenyalar la importància de l’ambient que es viurà en el clàssic tarragoní que tindrà lloc aquest dissabte a les 19 h. al pavelló del Serrallo. Berni Álvarez comentava que «viure un partit així o com el viurem quan anem a les pistes del Valls i Salou, dona goig per a tothom, és una gran diferència respecte als altres partits de lliga on no hi ha massa ambient». Amb tot, el tècnic blau argumentava que «sempre esperes que quan jugues a casa tinguis aquest plus d’energia i confiança que et pot donar la gent, però a vegades també hi ha un puntet de pressió afegit. Hi ha molts factors a tenir en compte». Per la seva banda, Oriol Pozo destacava que «és un partit diferent pel que fa a l’ambient però nosaltres hem d’intentar que els jugadors s’ho prenguin com un partit més, no afegir una dosi extra de pressió» i afegia que «hem de fer el nostre partit i saber que estem començant la temporada, només és la jornada vuit». Tot està llest perquè el pavelló visqui una tarda màgica com en cada derbi.

tracking