Diari Més

Competició dona la raó al CD Castellón i guanya els tres punts contra el Villarreal B

L'equip de la Plana havia denunciat alineació indeguda per part del filial groguet

Un dels instants del partit entre el Castellón i el Villarreal B.

Competició dona la raó al CD Castellón i guanya els tres punts contra el Villarreal BCD Castellón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutge de competició de la RFEF ha donat la raó al CD Castellón en el cas del derbi de Castalia contra el Villarreal B. El partit va acabar amb victòria del filial groguet per 1 a 2 però finalment serà el Castellón qui s'emporti els tres punts.

El conjunt de la Plana va denunciar a Competició alineació indeguda per part del Villarreal B. Tres jugadors del filial groguet van ser expulsats en aquell partit, fet que va provocar que acabessin jugant només amb vuit jugadors. D'aquests, només sis eren de l'equip B i tres del C, fet que incompleix el reglament, ja que el mínim de jugadors amb fitxa de l'equip en qüestió sobre el camp és de set. Tal com ho indica l'article 223.2 del reglament de la RFEF.

És per aquest motiu que el jutge de Competició de la RFEF dona la raó al Castellón indicant que «existeix l'alineació indeguda per part del Villarreal B en el partit contra el CD Castellón de la jornada 10 del campionat disputada el 27 d'octubre». Per tant, el Castellón guanya els tres punts d'aquell partit i, amb ells, se situa com a nou líder de Segona Divisió B amb 26 punts, un més que el Lleida.

tracking