Diari Més

El Barça ret homenatge a Catalunya amb la senyera a la quarta samarreta

El club vol posar de manifest l'«orgull de pertinença» a Barcelona i Catalunya

Vicky Losada i Sergi Roberto amb la nova indumentària.

El Barça ret homenatge a Catalunya amb la senyera a la quarta samarretaFC Barcelona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona ha presentat avui la quarta samarreta que lluiran els futbolistes del primer equip i també el Barça Femení. Aquest quart equipament és de color groc i porta dibuixada la senyera a la part frontal de la samarreta. Un disseny amb el qual han volgut retre homenatge a Catalunya.

Amb la nova samarreta el Barça proposa un disseny contemporani amb les quatre barres en color vermell traçades en diagonal sobre un fons groc. Un altre detall destacat és el coll d’estil retro i en forma de V, mentre que els pantalons mantenen la mateixa tonalitat groga de la samarreta donant continuïtat a tot l’uniforme. Completen l’equipació les mitgetes també en color groc de fons i quatre ratlles circulars vermelles, amb el logotip de Nike en blau i la paraulaBarça.

El club barceloní ha escollit l'eslògan «Ho portem dins» per evocar l'«essència» del Barça i d'un dels pilars sobre els quals se sustenta el lema «Més que un club», que és «l'orgull de pertinença a Barcelona i Catalunya. L’entitat blaugrana, des de la seva fundació, ha estat oberta al món i s’ha convertit en punt de trobada entre diferents persones, cultures i països, sense perdre les seves arrels catalanes i la seva cultura. «És un orgull portar la senyera, les quatre barres a la samarreta», ha destacat el reusenc Sergi Roberto, un dels capitans del primer equip, format al planter.

tracking