Diari Més

El Barça obrirà delegacions del club a Lleida, Girona i Tarragona

Ho va aprovar dilluns la junta directiva de l'entitat blaugrana

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu.

El Barça obrirà delegacions del club a Lleida, Girona i TarragonaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona obrirà delegacions territorials a les capitals de província catalanes. Ho va acordar dilluns la junta directiva del club i aquesta serà la primera vegada que l'entitat descentralitzi els seus serveis administratius com a seu corporativa, segons que informa el diariSport.

La voluntat del club és que aquestes noves oficines permetin realitzar gestions de manera presencial als socis d'arreu de Catalunya.

Segons va comunicar el Barcelona, les delegacions seran oficines, «de representació, atenció, servei, comunicació i difusió d'activitats». També tindran qualificació de seu social, la qual cosa permetrà que esdevinguin centres de votació presencial en eleccions a la presidència o consultes que realitzi el club. Segons l'entitat aquesta serà una funcionalitat que s'aplicarà en el moment que la Llei de l'Esport ho permeti.

Laproposta de la creació de les delegacions territorials va ser una iniciativa de l'Àrea Social del FC Barcelona juntament amb la Confederació Mundial de Penyes de l'entitat.

tracking