Diari Més

No val ensopegar més

Un Nàstic molt necessitat rep a l’Espanyol B (12 hores) en un duel que pot acabar en drama en cas de derrota

Jonathan Pereira es disposa a centrar durant un moment del Nàstic-Llagostera

Jonathan Pereira es disposa a centrar durant un moment del Nàstic-LlagosteraGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Al Gimnàstic de Tarragona només li val la victòria en el duel que disputarà aquest diumenge, a les dotze hores i al Nou Estadi, contra el filial de l’Espanyol.

La derrota a Olot, tot i que els tarragonins van merèixer millor premi, han deixat molt tocat a un equip que segueix sense trobar el camí i continua instal·lat en la zona perillosa de la taula classificatòria del grup tercer de Segona B.

Un mal resultat podria precipitar alguna decisió dramàtica per part del Consell d’Administració. Sense ser el culpable de la situació, Xavi Bartolo veuria perillar el seu lloc perquè, després d’onze jornades, la situació classificatòria de l’equip seria nefasta.

Torna Pereira

Mirant el got mig ple, les possibilitats de victòria del Nàstic són majors si es té en compte que el joc dels tarragonins és cada dia millor i que, a més, aquesta setmana torna un dels futbolistes cridats a ser referència en aquest equip. Jonathan Pereira ha complert els quatre partits de sanció i, tot i que segurament entraria des de la banqueta, és una opció més a tenir en compte en atac.

També torna Ferran Giner, que ha complert el cicle de cinc cartolines grogues i que entrarà a la convocatòria, tot i que tampoc apunta a la titularitat.

L’onze davant dels blanc-i-blaus podria ser el mateix que a Olot, amb Bernabé Barragán sota pals i Pol Valentín, Juan Rodríguez, Bruno Perone i Javi Bonilla en defensa. Pel centre del camp, David Goldar i Damián Petcoff, amb Habran i Pol Ballesteros a les bandes i Brugui i Pedro Martín a dalt. Tot i això, Habran, Ballesteros i Brugui podrien sortir en un altre ordre i permutar posicions durant el partit.

tracking