Diari Més

Xavi Bartolo: «No marxo preocupat, només decebut»

«M'haguera agradat marcar alguna de les ocasions del final, ja que haguéssim tingut la victòria que aquests jugadors es mereixen»

L'entrenador grana ha volgut destacar la feina del seu equip, i ha reconegut que «per una cosa o altra ens costa guanyar».

Xavi Bartolo: «No marxo preocupat, només decebut»Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

XaviBartoloha atès als mitjans de comunicació al final del partit, un Nàstic que només aconsegueix endur-se un punt a Tarragona després d'haver tingut la victòria durant la fase final del matx. «Hem començat bé en defensa, teníem el partit controlat» explicavaBartolo, qui ha lamentat que «hem perdut el control del partit quan ens han marcat l'empat al final de la primera part».

L'entrenador grana ha volgut destacar la feina del seu equip, i ha reconegut que «per una cosa o altra ens costa guanyar». «No marxo preocupat, només decebut» ha afegit. «M'haguera agradat marcar alguna de les ocasions del final, ja que haguéssim tingut la victòria que aquests jugadors es mereixen».

Bartoloha posat èmfasi en la «desconnexió» de l'equip en rebre el primer gol, de fet, ha explicat que «no tenia la sensació que ells tinguessin la capacitat de fer-nos gol». Pel que fa als canvis ha volgut destacar que a «Lolo,BallesterosiGinerels ha costat entrar en joc, però quan ho han fet hem tornat a tenir una fase de tranquil·litat. Hem crescut amb els canvis».

PedroMartíniViti, noms propis

PedroMartínha patit un problema muscular a l'abductor durant el partit, motiu pel qual ha estat canviat al descans. «Porta dues setmanessense estar al cent per cent», ha aclarit l'entrenador.

Pel que fa aViti, XaviBartoloha estat clar: «Tot depèn d'ell». «El club ha intentat reconduir la situacióperòara tot depèn d'ell, del camí que vol seguir i si vol entrar a la dinàmica del grup amb normalitat», ha sentenciat.

tracking