Diari Més

Segona incompareixença del Reus B que l'apropa a l'exclusió de la lliga

Els del Baix Camp no s'han presentat a l’estadi de Mas Iglesias per rebre a l’UE Rubí

Els jugadors i cos tècnic del Rubí i els àrbitres esperant fora del camp.

Segona incompareixença del Reus B que l'apropa a l'exclusió de la lligaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus B ha sumat aquesta tarda la segona incompareixença de la lliga a la jornada 4 de Primera Catalana, un fet que l’apropa a l’expulsió de la competició tal com ja va succeir-li al primer equip a la jornada 2 de Tercera Divisió.

Els del Baix Camp s'havien d’enfrontar a les 17 h. a la Unió Esportiva Rubí al camp de Mas Iglesias, estadi que el club, amb autorització de l’Ajuntament, va posar com a camp local. Aquesta tarda de diumenge al voltant de les 16 h. han arribat en autocar els jugadors i cos tècnic del Rubí que, tot i haver de disputar un hipotètic partit, s'han trobat les instal·lacions tancades i s'han hagut d'esperar al carrer. Minuts més tard ha arribat la tripleta arbitral que, de la mateixa manera que l’equip rival, s'ha quedat a les portes de l’entrada al camp. Allà mateix han començat a fer l’acta apuntant tots els jugadors que ha presentat el Rubí i anotant també que ningú del CF Reus s'ha personat a l’estadi.

Amb tot, jugadors i àrbitres no han pogut marxar fins a les 17.30 h., mitja hora després de quan hauria de començar el partit, ja que el reglament estipula que els equips poden presentar-se, com a molt tard, mitja hora després de l’inici de l’enfrontament. Per tant, com que cap representant del Reus s'ha apropat fins a les instal·lacions de Mas Iglesias per comunicar que no podrien disputar el partit, els àrbitres no han pogut tancar l’acta fins a dos quarts de sis, després d’estar més d’una hora i mitja esperant al carrer.

Amb el partit suspès i només presentant-se un dels dos conjunts, el Rubí, el Comitè de Competició de Primera Catalana es reunirà aquest dimecres per decidir sobre aquest enfrontament que, presumiblement, acabarà amb victòria visitant per 0-3, sanció econòmica pels roig-i-negres i l’expulsió de Primera Catalana i el corresponent descens a Segona Catalana.

El filial va aconseguir allargar la «vida» ajornant les jornades 2 i 3 de competició però la Federació Catalana de Futbol ja no va permetre tornar a ajornar un nou enfrontament. Ara amb l’exclusió dels reusencs de Segona Catalana, el CF Reus s’ha quedat sense futbol –exceptuant el de la base gràcies a la Fundació Futbol Base Reus– i ara caldrà esperar que l’administrador concursal finalitzi el concurs de creditors en el qual es troba la SAE.

tracking