El motiu de l'expulsió de Jonathan Pereira: dir-li a l'assistent «'Eres un cabrón'»

El punta del Nàstic va ser expulsat mentre era a la banqueta al final de la primera part del partit a Lleida

Jonathan Pereira es disposa a centrar durant un moment del Nàstic-Llagostera

Jonathan Pereira es disposa a centrar durant un moment del Nàstic-LlagosteraGerard Martí

L’acta arbitral del Lleida-Nàstic recull els motius pels quals ha estat expulsat Jonathan Pereira a set minuts del descans, quan el jugador encara era a la banqueta ja que partia com a substitut.

Segons l’escrit del col·legiat, el davanter del Nàstic li va dir al seu assistent «Eres un cabrón», mentre protestava «de forma airada i insistent una de les meves decisions».

El Nàstic ha perdut 1-0 i, possiblement, hagués necessitat dels serveis de Pereira a la segona meitat buscant més mossegada en atac.