Diari Més

Un Lleida amb el gol més repartit que mai espera al Nàstic de Pedro Martín

Les sis dianes anotades pel pròxim rival dels tarragonins les han anotat futbolistes diferents, situació contrària a la de l’any passat

Els lleidatans han començat bé la temporada i tenen la intenció de tornar a lluitar per les posicions de privilegi.

Un Lleida amb el gol més repartit que mai espera al Nàstic de Pedro MartínEl Segre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de sis jugadors diferents han estat els autors dels gols del Lleida Esportiu en el que va de temporada. El pròxim rival del Nàstic, que el rebrà aquest dissabte a partir de dos quarts de set de la tarda, ha hagut de reinventar-se després de la marxa dels dos homes-gol amb què comptava la temporada passada. Un d’aquests dos futbolistes és Juanto Ortuño, ara a les files del Córdoba d’Enrique Martín i, l’altre, és Pedro Martín, actual futbolista del Nàstic i màxim realitzador de l’equip amb tres dianes.

La campanya passada, el 70 per cent de les dianes van anar a càrrec dels dos jugadors abans esmentats però, el resultat final de l’equip, no va ser l’esperat. El Lleida Esportiu no va ser capaç de classificar-se per disputar la promoció d’ascens, en el que va ser un fracàs, no greu, però sí per les expectatives que s’havien generat.

Ara, l’equip és més equip i el Nàstic no podrà fixar-se en un únic futbolista si vol sortir victoriós de l’enfrontament. Com que el gol està repartit, els punts forts del Lleida no passen per comptar amb homes amb gran sort de cara a porteria.

En el 4-1-4-1 que dibuixa aquest equip, el que més està funcionant ara mateix és la medul·lar. Adri León és el migcentre defensiu, qui aporta tot l’equilibri a un centre del camp on l’acompanyen l’exjugador del Nàstic Marc Martínez i Joanet. Aquests dos són els encarregats de crear joc i d’intentar servir pilotes als jugadors del davant.

El Lleida és el quart classificat, amb deu punts i, a dia d’avui, està situat en zona de promoció d’ascens a Segona Divisió A. Està aconseguint fer-se fort al seu propi camp i enguany no vol que se li escapi el bitllet per a la promoció d’ascens a Segona A, igual que a un Nàstic que s’hi juga molt en la seva visita a la Terra Ferma. És quinzè, amb cinc punts, i té el descens a dos, mentre que la promoció és a cinc.

tracking