Diari Més

Automobilisme

El Rally RACC de Catalunya-Costa Daurada es queda fora del calendari WRC el 2020

La FIA estableix un sistema de rotacions perquè hi puguin entrar nous països

Imatge de Dani Sordo diurant l'edició del 2018.

El Rally de Catalunya es queda fora del calendari WRC en 2020Rally RACC de Catalunya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La55ena edició del Rally RACC Catalunya-Costa Daurada serà la última de moment, ja que el RACC i la Federación Internacional del Automóvil (FIA) han acordat que es quedi fora l'any que ve. El motiu ha estat el sistema de rotació de les proves del mundial que ha establert la FIA per tal que hi puguin participar nous països.

D'aquesta manera, elRally RACC Catalunya-Costa Daurada cau del calendari per a l'edició del 2020. El nou sistema de rotacions s'aplicarà a partir d'ara i afectarà a tots els països. El RACC, organitzador oficial de la prova des dels seus inicis, ha signat un acord amb el promotor WRC que garantitza la seva celebració fins al 2022. La decisió permetrà tenir «un any per negociar una major implicació de les administracions i ampliar el nombre de patrocinadors», segons ha indicat el RACC en un comunicat.

La nova edició del Rally RACC Catalunya-Costa Daurada tindrà lloc del 24 al 27 d'octubre. L'esdeveniment va generar l'any passat un impacte econòmic al territori de 50 milions d'euros i va comptar amb més de 192.000 seguidors.

tracking